Κυκλοφορεί επίσημα το remake του «Gossip Girl»

kukloforei-episima-to-remake-tou-gossip-girl
ΤΕΤΑΡΤΗ, 02 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το πολυαναμενόμενο remake της επιτυχημένης σειράς παγκοσμίως «Gossip Girl» επιστρέφει ξανά.

Ένα spin-off της επιτυχημένης σειράς της δεκαετίας του 2000 θα ξεκινήσει στο HBO Max με επεισόδια συνολικής διάρκειας 10 ωρών, δείχνοντας μια νέα γενιά πλούσιων και διάσημων εφήβων μαθητών. Στην εποχή των διασημοτήτων και των επιρροών από τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και τα social media, είναι η ιδανική στιγμή για να αναβιώσει ο φημισμένος ιστότοπος κουτσομπολιού για τη νέα ελίτ της Νέας Υόρκης.

Το αρχικό μέλος του καστ, Kristen Bell, θα επιστρέψει για να αφηγηθεί την ιστορία της επερχόμενης σειράς.

Αν και πολλές λεπτομέρειες για τη σειρά είναι καλά κρυμμένες, υπάρχουν κάποιες πληροφορίες που έχουν αποκαλυφθεί. Σύμφωνα με την επίσημη περίληψη της σειράς:

«Οκτώ χρόνια μετά το σκοτάδι στον αρχικό ιστότοπο, μια νέα γενιά εφήβων ιδιωτικού σχολείου της Νέας Υόρκης μπαίνει στο στόχαστρο της κοινωνικής παρακολούθησης του Gossip Girl. Η σειρά θα ασχοληθεί με το πόσο τα κοινωνικά μέσα - και το τοπίο της ίδιας της Νέας Υόρκης - έχουν αλλάξει τη ζωή των εφήβων όλα αυτά τα χρόνια».

«Είναι απλώς μια νέα ματιά σε αυτή την κοινωνία της Νέας Υόρκης, με την ιδέα ότι η κοινωνία αλλάζει συνεχώς», δήλωσε ο σεναριογράφος Joshua Safran στο The Hollywood Reporter. «Λοιπόν, πώς άλλαξε αυτός ο κόσμος, πώς άλλαξαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και ποια είναι τα αποτελέσματά τους; Όλα αυτά μας επιτρέπουν να δούμε τον κόσμο 12 χρόνια μετά, αντί να επαναλάβουμε την ίδια ιστορία».

Μετά από μια μεγάλη καθυστέρηση εξαιτίας του COVID, η παραγωγή ξεκίνησε στις 2 Νοεμβρίου στη Νέα Υόρκη, ανέφερε η Deadline. Το Variety ανέφερε στις αρχές Σεπτεμβρίου ότι η παραγωγή για τη σειρά θα πραγματοποιηθεί στο Βανκούβερ, τη Νέα Υόρκη και το Λος Άντζελες.

Το Gossip Girl αναμένεται να κυκλοφορήσει στην πλατφόρμα του HBO στις 8 Ιουλίου 2021, αποκάλυψε το HBO Max με την δημοσίευση του πρώτου τρέιλερ.