Η Kate Winslet δεν επέτρεψε του ρετουσάρισμα σε κάποιες γυμνές σκηνές

i-kate-winslet-oti-den-epetrepse-tou-retousarisma-se-kapoies-gumnes-skines
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός Kate Winslet μιλάει για τον λόγο που είναι έτοιμη να σταματήσει τη μαγνητοσκόπηση γυμνών σκηνών.

Μιλώντας με τους The New York Times, η 45χρονη Βρετανίδα ηθοποιός είπε: «Νομίζω ότι οι μέρες που θα μπορώ να κάνω γυμνό αρχίζουν να λιγοστεύουν. Δεν νιώθω τόσο άνετα να το κάνω πια. Δεν έχει πραγματικά να κάνει με την ηλικία», συνέχισε η νικήτρια  Όσκαρ. «Έρχεται ένα σημείο όπου οι περισσότεροι άνθρωποι θα σκεφτούν "Ω να τη πάλι, το ξανακάνει"».

Η Kate Winslet, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε στο δράμα του HBO «Mare of Easttown», μίλησε για τα περίπλοκα συναισθήματα που είχε κατά τη μαγνητοσκόπηση μιας ερωτικής σκηνής με τον Guy Pearce.

«Στο πρώτο επεισόδιο, η Mare κάνει σεξ στον καναπέ», εξήγησε. «Είπα στον άντρα μου, "Είμαι εντάξει με αυτό"; Είναι εντάξει ότι παίζω μια μεσήλικη γυναίκα που είναι γιαγιά και έχει τη συνήθεια να κάνει one-night stands;» Και εκείνος μου απάντησε, "Kate, είναι υπέροχο. Αφησέ την να το κάνει"».

Η Winslet αποκάλυψε επίσης ότι αρνήθηκε να αφήσει την ομάδα special effects να αλλάξει το σώμα της βελτιώνοντάς το, λέγοντας ότι ήταν σημαντικό για αυτήν να αφήσει τη Mare να μοιάζει με την ηλικία της. Μίλησε με τον σκηνοθέτη Craig Zobel σχετικά με τη μαγνητοσκόπηση αυτής της παθιασμένης σκηνής και τον έπεισε να μην «επεξεργαστεί ένα κομμάτι της κοιλιάς» από την τελική σκηνή, λέγοντάς του «Μην τολμήσεις».

Δεν ήταν η μόνη φορά που η Winslet αρνήθηκε να αφήσει τους συντάκτες να επεξεργαστούν την εμφάνισή της, λέγοντας στους The Times ότι απέρριψε μια διαφημιστική αφίσα δύο φορές επειδή διέγραψαν τις ρυτίδες της.

«Εκείνη μου έλεγαν  Kate, αλήθεια, δεν μπορείς να τις αφήσεις και εγώ τοτε απαντούσα, "Παιδιά ξέρω πόσες γραμμές έχω γύρω από τα μάτια μου. Σας παρακαλώ να τις βάλετε πίσω"».