Η Jordana Brewster επιστρέφει στο «Fast & Furious 9»

i-Jordana-brewster-epistrefei-sto-fast-kai-furious-9-kai-mila-gia-ton-tropo-pou-i-tainia-tima-ton-paul-walker-tainia-tima-ton-paul-walker
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 04 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το «Fast & Furious 9» έρχεται στους κινηματογράφους στις 25 Ιουνίου και θα σηματοδοτήσει τη μεγάλη επιστροφή της Mia Toretto, Jordana Brewster.

Η ηθοποιός μίλησε πρόσφατα με το ABC Audio για την επερχόμενη ταινία και υποσχέθηκε ότι η πολυαναμενόμενη ταινία «δεν θα απογοητεύσει».

Η  Brewster αποχώρησε από το franchise του «Fast and Furious» μετά την 7η ταινία, το «Furious 7» του 2015, το οποίο αποτελεί και την τελευταία εμφάνιση του αείμνηστου Paul Walker, ο οποίος πέθανε το 2013. Ο χαρακτήρας του, Brian, τον οποίο υποδυόταν, αποσύρθηκε δίνοντάς του ένα καλό τέλος, σύμφωνα με το οποίο έμεινε με τη Mia μακρυά από περιπέτειες, για να αναθρέψει την οικογένεια του.

Η 41χρονη Brewster εξήγησε ότι «F9» αποδίδει φόρο τιμής στον Walker με έναν «όμορφο» και «τρυφερό» τρόπο, με τους χαρακτήρες Dom (Vin Diesel) και Letty (Michelle Rodriguez) να δίνουν το όνομά του στον γιο τους.

«Ο Brian είναι μέρος του Fast and Furious και ο Paul είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της κληρονομιάς.» δήλωσε η Brewster.

Στην ερώτηση πώς νιώθει που επιστρέφει στο επιτυχημένο franchise μετά από τόσο καιρό, η ίδια απάντησε:

«Ένιωσα πολύ, πολύ όμορφα που επιστρέφω», επιβεβαίωσε η Brewster, σημειώνοντας πόσο εύκολο ήταν να επιστρέψει στον χαρακτήρα της. «Υποδυόμουν τη Mia για 20 χρόνια και δεν έχω χάσει ποτέ επαφή με τους συναδέλφους μου ... Και νομίζω ότι πραγματικά αυτό μεταφέρεται και στην οθόνη».

Όσο για το τι μπορούν να περιμένουν οι θαυμαστές από αυτή σε αυτή την ταινία, απαντά ότι «η Mia έχει πολύ μεγάλη καρδιά, αλλά μπορεί επίσης και να σε τσακίσει». Ακόμη αποκάλυψε ότι για χάρη μιας σκηνής μάχης, αναγκάστηκε να εκπαιδευτεί πολύ σκληρά.