Η Issa Rae στο sequel του «Spider-Man: Into the Spider-Verse» ως Spider-Woman

i-issa-rae-sto-sequel-tou-spider-man-into-the-spider-verse-os-spider-woman
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός, συγγραφέας, παραγωγός, σκηνοθέτης και εκτελεστικός παραγωγός Issa Rae μπορεί τώρα να προσθέσει και τον ρόλο του υπερήρωα στο βιογραφικό της.

Η πρωταγωνίστρια του «Insecure» έχει ενταχθεί στο καστ του sequel του βραβευμένου με Όσκαρ κινουμένων σχεδίων του 2018 «Spider-Man: Into the Spider-Verse » ως Jessica Drew, πιο γνωστή ως Spider-Woman.

Η Rae ενώνεται με τους ηθοποιούς Shameik Moore (ως Miles Morales) και Hailee Steinfeld (ως Gwen Stacy, γνωστή και ως Spider-Gwen). Τον Απρίλιο, το Variety  ανέφερε  ότι οι Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson θα αναλάβουν την σκηνοθεσία, ενώ την παραγωγή και την επιμέλεια σεναρίου θα ανέλαβαν οι Phil Lord και Christopher Miller, μαζί με τον David Callaham.

Ενώ οι λεπτομέρειες για την πλοκή είναι ένα αυστηρά προστατευμένο μυστικό, τα νέα ότι η Rae θα ενσαρκώσει τη Jessica Drew δίνει τη δυνατότητα για εξερεύνηση μιας περιοχής των κόμικς της Marvel που έχει αγνοηθεί αρκετά τόσο από τη Marvel, όσο και από τις τηλεοπτικές προσαρμογές των τελευταίων 20 ετών.

Στα κόμικς, η υπόθεση εξελίσσεται στην φανταστική χώρα της Transia , εκεί όπου η Jessica Drew  μεγάλωσε ως παιδί, ενώ οι γονείς της χρησιμοποίησαν τις πλούσιες φλέβες ουρανίου που βρέθηκαν στο Wundagore για τα διάφορα επιστημονικά τους πειράματα. Η ακτινοβολία, ωστόσο, δηλητηριάζει τη Jessica, οδηγώντας έτσι τους γονείς της να επέμβουν για να σώσουν τη ζωή της, με τη χρήση μιας ένεσης με ορό που παρασκευάζεται, από, αραχνοειδές αίμα.

Η Rae είναι αυτή τη στιγμή στην παραγωγή, στην πέμπτη και τελευταία σεζόν του «Insecure» και εργάζεται επίσης στα ντοκιμαντέρ «Seen & Heard» για το HBO.

Η συνέχεια του «Spider-Man: Into the Spider-Verse» έχει προγραμματιστεί να κάνει ντεμπούτο στις 7 Οκτωβρίου 2022.