Η Emilia Clarke μιλάει για τη συμμετοχή της στη Marvel

i-emilia-clarke-milaei-gia-ti-summetoxi-tis-sti-marvel
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Emilia Clarke μίλησε για τη συμμετοχή της στη νέα σειρά της Marvel.

Μιλώντας στο Comic Book, η Clarke μίλησε για την εμπειρία της να είναι μέλος του καστ της νέας κυκλοφορίας της Marvel, «Secret Invasion». Μια νέα σειρά για το Disney +  μετά την επιβεβαίωση του ρόλου της στη σειρά, νωρίτερα φέτος.

Ενώ δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί νέα σχετικά με τον ρόλο που θα ερμηνεύσει η Clarke στη σειρά, η οποία αναμένεται να ξεκινήσει τη μαγνητοσκόπηση αργότερα φέτος, η ίδια αναφέρθηκε στην ένταξή της στη Marvel και στην αγάπη της για το franchise.

«Απλώς νομίζω ότι αυτό που κάνουν τώρα είναι τόσο συναρπαστικό και τόσο δροσερό, και ούτω καθεξής. Νιώθω σαν να είναι η Apple αυτού του κόσμου. Είμαι μέλος αυτής της οικογένειας και αισθάνομαι απίστευτα γι΄ αυτό. Ειλικρινά, οι άνθρωποι που το κάνουν αυτό είναι που με ώθησαν στην ουσία να θέλω πραγματικά να το κάνω. Απλώς πιστεύω ότι η καρδιά και το κεφάλι του καθενός είναι στο σωστό σημείο.»

«Μεγάλωσα διαβάζοντας επιστημονική φαντασία, οπότε ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο με το ίδιο το κόμικ, αλλά εκεί ήταν που ζούσε η φαντασία μου. Διαβάζοντας για τους υπερήρωες για πρώτη φορά, νομίζω ότι ο Superman ήταν το πρώτο κόμικ που διάβασα ποτέ, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ κουλ. Το Spider-Man ήταν από την άλλη, από τις πρώτες ιστορίες δράσης που θυμάμαι ως παιδί και τώρα σκέφτομαι ότι: Ω, ουάου, αυτό είναι κάτι περισσότερο από αυτό που υπάρχει στη σελίδα. Αυτός είναι ένας μεγαλύτερος κόσμος.»

Η Clarke συνέχισε λέγοντας ότι κατάλαβε πραγματικά το εύρος των κόμικς και των franchise ταινιών τους όταν άρχισε να παρακολουθεί εκδηλώσεις Comic-Con.

«Η αληθινή μου κατανόηση του επιπέδου αυτού του κόσμου συνέβη όταν άρχισα να κάνω comic cons. Τότε σκεφτόμουν: «Ω, Θεέ μου, που ήταν όλοι αυτοί; Αυτό είναι μια τρέλα. Υπάρχουν τόσα πολλά.»