Το «Wedding Crashers 2» επιστρέφει

to-wedding-crashers-2-epistrefei
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Οι Owen Wilson, Vince Vaughn, Isla Fisher και Rachel McAdams επιστρέφουν.

Το καστ του «The Wedding Crasher» επιστρέφει με τους ηθοποιούς να επαναλαμβάνουν τους ρόλους τους.

Σύμφωνα με δημοσίευση του Production Weekly, το «Wedding Crashers 2» βρίσκεται στα σκαριά και αναμένεται να κυκλοφορήσει με το HBO Max.

Όπως αναφέρει η δημοσίευση, τα γυρίσματα για τη νέα ταινία αναμένεται να ξεκινήσουν τον Αύγουστο του 2021 στο Puerto Rico. Οι φήμες για τη συνέχεια της κωμωδίας του 2005 κυκλοφορούν από την πρώτη κυκλοφορία της ταινίας. Το 2016, το στούντιο New Line επιβεβαίωσε ότι υπήρξαν ιδέες για μια νέα ταινία, αν και δεν ακολούθησαν περαιτέρω ενημερώσεις.

Τον Ιούνιο του 2020, οι Will Ferrell και η Rachel McAdams έλεγαν ότι η  συνέχεια του Wedding Crashers θα μπορούσε να βρίσκεται στην αρχή ακόμη, ενώ ο Vince Vaughn επιβεβαίωσε τον Νοέμβριο του ίδιου έτους  ότι είχαν ξεκινήσει οι συζητήσεις. «Ο Owen Wilson, εγώ και ο σκηνοθέτης των Crashers  μιλάμε για πρώτη φορά σοβαρά για τη συνέχεια αυτής της ταινίας», είπε ο Vince Vaughn στο  Entertainment Weekly. «Υπάρχει λοιπόν μια ιδέα που είναι πολύ καλή. Έτσι μιλάμε για αυτή, αν και βρισκόμαστε σε πρώτο στάδιο».

Η Isla Fisher πρόσθεσε στη συζήτηση ένα μήνα αργότερα, σε μια συνέντευξη στην αυστραλιανή εκπομπή Today Extra: «Θα ήμουν 100% μέσα στο να το κάνουμε αυτό. Νομίζω ότι υπάρχει άφθονη κωμωδία που πρέπει να εκφραστεί σε αυτό το σετ. Αυτοί οι δύο (Vaughn και Wilson) έχουν τόσο μεγάλη φυσική χημεία. Συνεργάστηκαν τόσο καλά μαζί».