«Mission Impossible 7» προσωρινά παγώνει η παραγωγή μετά από θετικό κρούσμα

mission-impossible-7-prosorina-pagonei-i-paragogi-meta-apo-thetiko-krousma-paragogi-meta-apo-thetiko-krousma
ΔΕΥΤΕΡΑ, 07 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το «Mission: Impossible 7» αναγκάστηκε να σταματήσει την παραγωγή του στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού επιβεβαιώθηκε ότι ένα μέλος από την ομάδα παραγωγής ήταν θετικό στο τεστ για τον COVID-19.

Η παραγωγή του sequel με πρωταγωνιστή τον Tom Cruise θα σταματήσει για αρκετές ημέρες, ενώ όσοι ήρθαν σε επαφή με το κρούσμα θα μπουν σε καραντίνα.

«Έχουμε σταματήσει προσωρινά την παραγωγή για το 'Mission: Impossible 7' έως τις 14 Ιουνίου, λόγω των θετικών αποτελεσμάτων στα τεστ που έγιναν για τον κοροναϊό στο πλαίσιο των τεστ ρουτίνας», δήλωσε η Paramount Pictures σε δήλωση που έκανε για την ABC News. «Ακολουθούμε όλα τα πρωτόκολλα ασφαλείας και θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε την κατάσταση.»

Αυτό το γεγονός αποτελεί την τελευταία σε μια σειρά καθυστερήσεων που σχετίζονται με την πανδημία για την ταινία. Όπως πολλές άλλες παραγωγές, το «Mission: Impossible 7» σταμάτησε τα γυρίσματα τον Φεβρουάριο καθώς ο κοροναϊός άρχισε να εξαπλώνεται σε όλο τον κόσμο.

Τον Δεκέμβριο, ένα βίντεο του 58χρονου Cruise, που απειλούσε ότι θα απολύσει τα μέλη του πληρώματος επειδή κάθονταν  πολύ κοντά και δεν φορουσαν μάσκες, έγινε viral. Ο ηθοποιός κατηγόρησε την ομάδα για αναφερόμενη παράβαση των πρωτοκόλλων ασφαλείας για τον COVID-19.

Το «Mission: Impossible 7», που γράφτηκε και σκηνοθετήθηκε από τον Christopher McQuarrie, και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 27 Μαΐου του 2022.