Ο Ryan Reynolds για τους αγώνες του με την αγχώδη διαταραχή

o-ryan-reynolds-leei-oti-oi-kores-tou-ton-enepneusan-na-milisei-gia-tous-agones-tou-gia-tin-agxodi-diataraxi
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο Ryan Reynolds λέει ότι έχει τρεις μεγάλους λόγους για τους οποίους συνεχίζει να δίνει τον αγώνα με την αγχώδη διαταραχή: τις κόρες του.

Το αστέρι του «Deadpool» είναι πατέρας τριών κόρων, ηλικίας 6, 4 και 1 έτους, και μίλησε με το Entertainment Tonight σχετικά με τον αντίκτυπο των παιδιών του στην ικανότητά του να μιλήσει δημόσια για τη δια βίου μάχη του με το άγχος.

«Μέρος αυτού του αγώνα είναι ότι έχω τρεις κόρες στο σπίτι και μέρος της δουλειάς μου ως γονέας είναι να διαμορφώσω συμπεριφορές», δήλωσε. 

Ο σταρ του «Free Guy», ο οποίος είναι παντρεμένος με την ηθοποιό Blake Lively, είπε ότι η απόφασή του τροφοδοτήθηκε επίσης από το πώς οι γονείς του προσέγγισαν το θέμα της ψυχικής του υγείας όταν ήταν πιο νέος. «Το σπίτι στο οποίο μεγάλωσα δεν ήταν πραγματικά για μένα. Και αυτό δεν σημαίνει ότι οι γονείς μου με παραμελούσαν, αλλά προέρχονται από διαφορετική γενιά», δήλωσε ο 44χρονος Reynolds.

Ο υποψήφιος για Χρυσή Σφαίρα Ryan Reynolds πρόσθεσε ότι το να μιλάμε για την ψυχική υγεία, όχι μόνο αποτελεί θετικό παράδειγμα για τις κόρες του, αλλά βοηθάει εκείνους με παρόμοιους αγώνες να γνωρίσουν ότι δεν είναι μόνοι.

«Μέρος αυτής της διαδικασίας είναι η απενοχοποίηση των πραγμάτων και η δημιουργία ενός διαλόγου γύρω από την ψυχική υγεία», δήλωσε ο Reynolds. «Γνωρίζω ότι όταν ένιωθα ότι είχα φτάσει πάτο, ήταν συνήθως επειδή ένιωθα ότι ήμουν μόνος σε κάτι. Νομίζω ότι είναι σημαντικό να μιλάμε γι' αυτό. Και όταν το συζητάς, απελευθερώνει και άλλους ανθρώπους. Πολλά πράγματα απλώς θέλω να τα μοντελοποιήσω για τα δικά μου παιδιά και να τα διαμορφώσω, για όποιον ίσως χρειαστεί να τα ακούσει».