H Shannen Doherty μιλά για την εμμονή του Χόλιγουντ με τα Botox

h-shannen-doherty-mila-gia-tin-emmoni-tou-xoligount-me-ta-botox
ΤΡΙΤΗ, 08 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα», έγραψε η Shannen Doherty στο Instagram, αναφερόμενη στη συνεχώς αυξανόμενη τάση του Χόλιγουντ να κάνει botox και αισθητικές παρεμβάσεις.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η Shannen Doherty έκανε το ντεμπούτο της στο Χόλιγουντ και όπως τότε εξακολουθεί να είναι αποφασισμένη να χαράξει το δικό της μονοπάτι.

Η 50χρονη πρωταγωνίστρια του Beverly Hills, 90210, μοιράστηκε μια selfie στο Instagram, ενώ μίλησε κατά της εμμονής του Χόλιγουντ με τα Botox και τα filler. «Παρακολουθώντας κάποιες ταινίες απόψε, παρατήρησα ότι υπήρχαν λίγοι γυναικείοι χαρακτήρες με τους οποίους μπορούσα να ταυτιστώ», έγραψε στη λεζάντα.

«Ξέρετε, υπάρχουν και γυναίκες χωρίς fillers, χωρίς Botox, χωρίς λίφτινγκ. Γυναίκες που αγκάλιασαν το πρόσωπό τους και όλη την εμπειρία που κρύβει», έγραψε η Doherty. «Έχω ζήσει. Μου αρέσει που έχω ζήσει και ότι το πρόσωπό μου αντανακλά τη ζωή μου. Επέζησα πολλών πραγμάτων, όπως και του καρκίνου, αλλά και πολλών άλλων περισσότερων από αυτό. Τώρα όμως αγκαλιάζω τον εαυτό μου. Επιτέλους έχω τελειώσει με την αντίληψη για τη γυναικεία ομορφιά που το Χόλιγουντ και τα περιοδικά προσπαθούν να μας επιβάλλουν. Θέλω να δω γυναίκες σαν κι εμένα. Γυναίκες σαν κι εμάς

«Προσπαθώ να καταλάβω πώς να αποδεχτώ το ποια είμαι τώρα», πρόσθεσε. «Ποτέ δεν θα είμαι όπως ήμουν παλιότερα. Όσα φάρμακα με κολλαγόνο και να πάρω ποτέ δεν πρόκειται να έχω πρόσωπο χωρίς ρυτίδες. Ασκώ κριτική στον εαυτού μου. Αλλά υπάρχουν μερικά πράγματα που δεν μπορείτε να πολεμήσετε.»

Η Doherty έμαθε τελικά να φέρεται με καλοσύνη και να δέχεται τα πράγματα που δεν μπορεί να αλλάξει. «Προσπαθώ να είμαι ευγενική με τον εαυτό μου», έχει δηλώσει στο παρελθόν. «Και προσπαθώ να ζω κάθε μέρα σαν να είναι ένα καταπληκτικό και πολύτιμο δώρο που μου έδωσαν.»