Οι θαυμαστές αντιδρούν στη Zendaya ως Lola Bunny στη συνέχεια του «Space Jam»

oi-thaumastes-antidroun-sti-zendaya-os-lola-bunny-sti-sunexeia-tou-space-Jam
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το πρώτο βίντεο της Zendaya που υποδύεται τη Lola Bunny στο «Space Jam: A New Legacy» μόλις κυκλοφόρησε στα κοινωνικά μέσα.

Η δημοφιλής ηθοποιός έχει αναλάβει τον φωνητικό ρόλο της Lola Bunny, παίρνοντας τη σκυτάλη από την Kath Soucie, η οποία εμφανίστηκε ως Lola Bunny στην ταινία «Space Jam»με τον Michael Jordan το 1996.

Η αντίδραση του κοινού στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι ανάμεικτη, με πολλούς να επισημαίνουν ότι η Zendaya δεν είναι παραδοσιακά γνωστή ως «ηθοποιός φωνής» - έχοντας πρόσφατα πρωταγωνιστήσει στα «Euphoria», «Malcolm and Marie» και πολλά άλλα.

«Αυτή η φωνή δεν ταιριάζει καθόλου στον χαρακτήρα της Lola Bunny», γράφουν μερικοί χρήστες στο Twitter. Άλλοι πάλι αναρωτιούνται γιατί δεν επιλέχτηκε μια άλλη ηθοποιός καταλληλότερη να δώσει τη φωνή της, όπως η Kath Soucie. Παρ’ όλα αυτά υπήρχαν και πιο θετικές αντιδράσεις, που υπερασπίστηκαν την ηθοποιό, λέγοντας ότι μπορεί να ακούγεται αρκετά διαφορετική απ΄ ό,τι την έχουμε συνηθίσει, όμως η Zendaya ανταποκρίνεται μια χαρά στον ρόλο της.