Η Keira Knightley δηλώνει ότι όλες οι γυναίκες που ξέρει τις έχουν απειλήσει ή παρενοχλήσει

i-keira-knightley-dilonei-oti-oles-oi-gunaikes-pou-kserei-tis-exoun-apeilisei-i-parenoxlisei-parenoxlisei
ΤΕΤΑΡΤΗ, 09 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Keira Knightley μίλησε πρόσφατα ανοιχτά για τις εμπειρίες της με τον μισογυνισμό και τις ιστορίες τρόμου που μοιράστηκαν μαζί της οι φίλες της.

Μιλώντας στο Harper's Bazaar για το τεύχος του Ιουλίου, το αστέρι από τους «Πειρατές της Καραϊβικής» είπε ότι θεωρούσε απίστευτο το γεγονός ότι οι γυναίκες συνεχίζουν να δέχονται ανεπιθύμητα σχόλια και προτάσεις, στην εποχή του #MeToo.

«Κυριολεκτικά, δεν ξέρω καμία γυναίκα που με κάποιον τρόπο να μη την έχει απειλήσει κάποιος ότι θα της κόψει το λαιμό ή θα τη χτυπήσει στο πρόσωπο ή οτιδήποτε άλλο αποτελεί μορφή βίας», σχολίασε η 36χρονη Knightley.

Η δύο φορές υποψήφια για Όσκαρ θυμήθηκε τις δικές της ιστορίες από γνωστές και φίλες, όταν άρχισαν ολοένα και περισσότερες γυναίκες να μιλούν για τις δικές τους ιστορίες και τις εμπειρίες τους γύρω από τη λεκτική και σωματική βία.

«Ήταν όταν οι γυναίκες άρχισαν να απαριθμούν όλες τις προφυλάξεις που λαμβάνουν όταν περπατούν προς το σπίτι τους για να βεβαιωθούν ότι είναι ασφαλείς και σκέφτηκα ότι κι εγώ με τη σειρά μου κάνω κάθε μία από αυτές τις κινήσεις», δήλωσε. «Είναι τόσο καταθλιπτικό».

Στην ίδια συνέντευξη, η Knightley μίλησε επίσης για το πώς αυτή και η οικογένειά της χειρίστηκαν την καραντίνα που προκάλεσε ο COVID, λέγοντας: «Ένιωσα απαραίτητο το να είμαστε πραγματικά χαρούμενοι για τα παιδιά μας».

Η Knightley έχει δύο κόρες, την 6χρονη Edie και την ενός χρόνου Delilah,με τον σύζυγό της, μουσικό, James Righton.