Η Jessica Alba γιορτάζει τα γενέθλια της 13χρονης κόρης της

Jessica-alba-giortazei-ta-genethlia-tis-13xronis-koris-tis
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Jessica Alba γιόρτασε τα 13α γενέθλια της κόρης της, Honor, τη Δευτέρα, δημοσιεύοντας ένα αξιολάτρευτο μήνυμα γι’ αυτήν.

Σε μια ανάρτηση με τρεις φωτογραφίες του μεγαλύτερου από τα τρια παιδιά της, η ηθοποιός και μητέρα, Jessica Alba, έγραψε για το πόσο την εντυπωσιάζει συνέχεια η Honor.

«Honor, είσαι ήδη πολύ πιο ψηλή από εμένα, κάτι που σου αρέσει να μου θυμίζεις καθημερινά. Έχεις μια καρδιά από χρυσό, γεμάτη με συμπόνια, είσαι επικίνδυνα έξυπνη, γλυκιά, γεμάτη χιούμορ και τόσο ευγενική... Είμαι τόσο περήφανη για εσένα. Με συγχωρείς που κάθε φορά που σε κοιτάζω ξεσπάω σε δάκρυα - είναι δάκρυα χαράς γιατί η αγάπη είναι τόσο βαθιά και συγκινητική που δεν μπορώ να σταματήσω, έτσι θα πρέπει να αποδεχτείς τις συναισθηματικές μου εκρήξεις».

Συνέχισε, λέγοντας ότι θεωρεί ότι το να είναι η μαμά της κόρης της είναι «ένα από τα μεγαλύτερα δώρα στη ζωή της». Η Alba  μοιράστηκε επίσης τις ευχές της για την κόρη της, καθώς μπαίνει στα χρόνια της εφηβείας.

«Ελπίζω οι έφηβοι φίλοι σου να είναι όλα όσα ελπίζεις και ακόμη περισσότερα, να θυμάσαι να ζεις την κάθε στιγμή», συμβούλεψε την κόρη της, γράφοντας κατά την ολοκλήρωση του μηνύματός της: «Σ 'αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή μου».

Η ηθοποιός και ο σύζυγός της, Cash Warren, είναι επίσης γονείς της 9χρονου Haven και του 3χρονου Hayes.