Κυκλοφόρησε η νέα σειρά «Loki» της Marvel

kukloforise-i-nea-seira-loki-tis-marvel-nea-seira-loki-tis-marvel
ΠΕΜΠΤΗ, 10 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Μόλις κυκλοφόρησε η νέα σειρά «Loki» της Marvel με πρωταγωνιστή τον Tom Hiddleston που ενσαρκώνει τον θεό της αταξίας.

Ίσως θυμάστε ότι ο Loki πέθανε από το χέρι του Thanos στην ταινία των «Avengers: Infinity War». Όμως, χάρη σε κάποιους Avengers που ταξίδεψαν στον χρόνο  στο «Endgame», κατάφερε να αποτρέψει τον μελλοντικό του θάνατο. 

Σε μια διαδικτυακή συνέντευξη τύπου, ο Hiddleston παραδέχτηκε ότι, μαθαίνοντας τον χαρακτήρα του, βίωνε ανάμεικτα συναισθήματα «ικανοποίησης και έκπληξης».

«Ήμουν τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα και επίσης, έπρεπε να βγάλω από το κεφάλι μου αυτή η σκηνή από το «Avengers: Infinity War», που έμοιαζε τόσο τελεσίδικη...ως το τέλος της ιστορίας του Loki», είπε. Ο Hiddleston συνέχισε: «Σε αυτή τη σκηνή στο Endgame, ο Loki παίρνει το Tesseract και εξαφανίζεται σε ένα σύννεφο καπνού. Πού να πηγαίνει; Αυτό είναι το σημείο εκκίνησης της σειράς Loki».

Το TVA (Time Variance Authority) ξεκίνησε με ένα κόμικ «Thor» το 1986, αλλά δεν έχει βγει ακόμα στην οθόνη, οπότε η ομάδα - και ο μυστηριώδης πράκτορας Mobius που θα ενσαρκώνει ο Owen Wilson - είναι νέοι για τους θεατές και για τον χαρακτήρα του Hiddleston. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους της σειράς βρίσκονται οι: Tom Hiddleston ως Loki, Owen Wilson ως Mobius M. Mobius, Jaimie Alexander ως Lady Sif, Gugu Mbatha-Raw ως Ravonna Lexus Renslayer και Wunmi Mosaku ως Hunter B-15.

Ο εκτελεστικός παραγωγός, Michael Waldron, εξήγησε ότι «ένα όνειρο έγινε πραγματικότητα», προσθέτοντας: «Υπήρχε τόση ενθάρρυνση από τη Marvel η σειρά να είναι τόσο ευφάνταστη όσο εμείς θέλαμε ... και να γίνουμε πιο περίεργοι, περισσότερο τολμηροί παίρνοντας ρίσκα».

Η σειρά «Loki» μεταδίδεται αυτή την περίοδο στη ροή του καναλιού Disney + .