Η Kate Hudson μεταδίδει την «αγάπη» της για την γυμναστική στην κόρη της, Rani

i-kate-hudson-metadidei-tin-agapi-tis-gia-tin-gumnastiki-stin-kori-tis-rani
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Kate Hudson λέει ότι μεγάλωσε βλέποντας τους γονείς της να φροντίζουν το σώμα τους και ελπίζει να αποτελέσει και η ίδια παράδειγμα στα παιδιά της, μιας και «βλέπουν οτιδήποτε κάνουμε».

Η 42χρονη υποψήφια για Όσκαρ, δημοσίευσε στο Instagram μια σειρά από αξιολάτρευτες φωτογραφίες οι οποίες δείχνουν τη σχέση μαμάς και κόρης. Πιο συγκεκριμένα, δείχνουν την δυόμιση ετών Rani Rose να βοηθάει τη μητέρα της στην αποθεραπεία της μετά τη γυμναστική. Στην ανάρτηση, η  Hudson εξηγεί πόσο σημαντικό είναι να μένει μια γυναίκα δραστήρια και να γυμνάζεται και πόσο σημαντικό είναι να ακολουθήσουν και τα παιδιά της το ίδιο παράδειγμα.

«Εκείνοι που αναρρώνουν μαζί ... ίσως εσείς μπορείτε να ολοκληρώσετε την πρόταση. Μεγάλωσα βλέποντας τους γονείς μου να φροντίζουν το σώμα τους. Οι άνθρωποι με ρωτούν πάντα από που παίρνω το κίνητρο να παραμένω σε φόρμα. Η απάντηση είναι, είναι αυτό που ξέρω. Είναι ο τρόπος που μεγάλωσα. Έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό μου ότι τιμώντας και γυμνάζοντας το σώμα μας είναι σα να του δίνουμε ένα δώρο και έτσι δεν το θεωρώ δεδομένο».

«Μου αρέσει να κινούμαι. Μου αρέσει όταν είναι δύσκολο. Μου αρέσει να είμαι υπεύθυνη για τα αποτελέσματά μου», λέει η Hudson. «Και βλέπω επίσης ότι και η κόρη μου διασκεδάζει όταν το κάνει μαζί μου. Παρακολουθεί ό, τι κάνω! Πρέπει να κάνουμε κάποιες καλές κινήσεις για τα παιδιά».

Μιλώντας στο PEOPLE τον περασμένο μήνα, η Hudson, η οποία έχει ακόμη 2 γιούς, δήλωσε ότι αρέσει στην κόρη της να κάνει γυμναστική μαζί της. «Ήδη κάνει τις ασκήσεις για τον ποπό της, αλλά βέβαια με τον δικό της τρόπο. Μοιάζουν περισσότερο με χορευτικές κινήσεις και συνειδητοποιώ όλο και περισσότερο ότι της περνάω την ιδέα πως «οτιδήποτε κάνει η μαμά είναι και δικό σου, μπορείς να το κάνεις κι εσύ».

Η Hudson πρόσθεσε ότι σκοπεύει να δώσει μερικά από τα αγαπημένα της ρούχα στην κόρη της, εξηγώντας ότι ποτέ δεν της δόθηκε η ευκαιρία να πάρει τα ρούχα της μητέρας της από το κόκκινο χαλί, καθώς όπως λέει «Η μαμά είναι πραγματικά καλή στο να καθαρίζει την ντουλάπα της. Δεν κρατά τίποτα.»