Ο Robert De Niro παραδέχτηκε ότι αρχικά ο ρόλος του Tom Hanks στο «Big» ήταν δικός του

o-robert-de-niro-paradextike-oti-arxika-o-rolos-tou-tom-hanks-sto-big-itan-dikos-tou-rolos-tou-tom-hanks-sto-big-itan-dikos-tou
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο ηθοποιός του «Taxi Driver» ήταν υποψήφιος για τον ρόλο του Josh Baskin, που υποδύθηκε ο Tom Hanks στην δραματική κομεντί του 1988.

Ο Robert De Niro θα μπορούσε πραγματικά να ήταν ο Josh Baskin σε μια άλλη ζωή! Ο 58χρονος ηθοποιός μίλησε στο The Tonight Show με τον Jimmy Fallon τη Δευτέρα, όπου εξήγησε γιατί αποφάσισε να αποχωρήσει από την δραματική κομεντί του 1988, «Big», παρά το γεγονός ότι θα είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας. «Είχαμε μια διαφωνία στη διαπραγμάτευση και έτσι το πράγμα πήγε όπως πήγε», δήλωσε ο δύο φορές νικητής  Όσκαρ.

Η Elizabeth Perkins, η οποία υποδύθηκε τη Susan Lawrence στην ταινία, μίλησε στο Watch What Happens Live με τον Andy Cohen πριν λίγο καιρό και αποκάλυψε ότι ο De Niro ήταν αρχικά έτοιμος να παίξει στην ταινία. «Ο Robert De Niro  θα έπαιζε στην πραγματικότητα τον ρόλο του Josh. Είναι σαν μια εντελώς διαφορετική ταινία στο μυαλό μου με τον Robert De Niro», είπε η 60χρονη Perkins.

Τον ρόλο πήρε τελικά ο Tom Hanks, τον οποίο τον ανέδειξε την περίοδο εκείνη ως ηθοποιό. Αν και ο De Niro  δεν πρωταγωνίστησε στην ταινία, συνέχισε να συμμετέχει σε αναγνωρισμένες ταινίες όπως το «Heat», «Casino», «Goodfellas» και άλλα. 

Ο ηθοποιός, ο οποίος σύντομα θα πρωταγωνιστήσει μαζί με τον  Leonardo DiCaprio στο «Killers of the Flower Moon» του Martin Scorcese , είπε επίσης στον Fallon ότι αυτοσχεδίασε όταν είπε την πιο διάσημη φράση «Are you talkin' to me?» στο θρίλερ 1976, «Taxi Driver», καθώς όπως είπε, ακούει συχνά την φράση όταν συναντά τους θαυμαστές του.