Ο γιός του Tom Cruise αναζητά μια ήσυχη ζωή ως ψαράς

o-gios-tou-tom-cruise-anazita-mia-isuxi-zoi-os-psaras
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 11 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο 26χρονος γιος του Tom Cruise και της Nicole Kidman, Connor ακολούθησε την καριέρα των γονιών του στη μεγάλη οθόνη, πριν τα παρατήσει όλα για να γίνει ψαράς.

Ο Connor δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Instagram γράφοντας τη λεζάντα: «Καινούργιο πρόσωπο, ποιος είναι αυτός;», αφού ξύρισε το κεφάλι του και κόντυνε τα γένια του, καθώς μέχρι στιγμής, είχε περάσει την καραντίνα του με πιο μακριά μαλλιά και γένια.

Γεννημένος το 1995, ο Connor υιοθετήθηκε από τον Tom Cruise και την Nicole Kidman, όταν ήταν ακόμη μωρό, μαζί με την αδερφή του, Bella. Όταν το ζευγάρι χώρισε το 2001, εκείνος επέλεξε να παραμείνει με τον πατέρα και την αδερφή του. Στη συνέχεια της ζωής του επιχείρησε να ακολουθήσει τα βήματα των γονιών του και να γίνει ηθοποιός συμμετέχοντας το 2008 στο Seven Pounds, στο πλευρό του  Will Smith και το 2012 στην ταινία δράσης Red Dawn.

Αυτή την περίοδο, ο Connor ζει στο Clearwater της Florida και περνάει τον χρόνο του ψαρεύοντας και κάνοντας μπάρμπεκιου. Ακόμη, διαθέτει έναν λογαριασμό στο Instagram όπου δημοσιεύει τις δεξιότητές του στο μπάρμπεκιου και συχνά υπερηφανεύεται για τα γιγαντιαία ψάρια που καταφέρνει να πιάνει. Μια πηγή είπε στο PEOPLE το 2019 ότι «Ο Connor έχει μια πολύ απλή ζωή στο Clearwater. Ζει στο σπίτι του σε μια κοινότητα της Σαηεντολογίας. Η ζωή του αποτελείται από το ψάρεμα και έχει πολλούς φίλους και φαίνεται ότι του αρέσει πολύ αυτό που κάνει. Συχνά καυχιέται για το ψάρεμα της ημέρας στο διαδίκτυο, καθώς και για τις δεξιότητές του στο μπάρμπεκιου.

Εκτός του ότι ζει κοντά στην Εκκλησία της Σαηεντολογίας, που εδρεύει στην περιοχή, συχνά περνάει χρόνο με τον πατέρα του, μιας και οι δύο είναι ενεργά μέλη της πίστης τους.

Η εκκλησία διευθύνεται προ το παρόν από τον David Miscavige και έχει γίνει γνωστή για τα διάσημα μέλη της, τόσο του παρελθόντος όσο και του παρόντος, ενώ πολλοί έχουν μιλήσει δημόσια για τις πρακτικές του ιδρύματος, με τον Cruise να έχει πάντα ιδιαίτερα εξέχουσα θέση στο να επαινεί την πίστη του.

Είναι άγνωστο για το αν έχει επαφή, με τη μητέρα του Kidman, η οποία εγκατέλειψε την πίστη της στη σαηεντολογία μετά το διαζύγιο της από τον Cruise.