Ο Jason Momoa δηλώνει ότι θα ήθελε να παίξει σε ταινία με τον Dwayne Johnson

o-Jason-momoa-dilonei-oti-tha-ithele-na-paiksei-se-tainia-me-ton-dwayne-Johnson
ΔΕΥΤΕΡΑ, 14 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο σταρ του «Aquaman» δήλωσε ότι θα ήθελε να πρωταγωνιστήσει σε ταινία με τον φίλο του Dwayne Johnson, μόλις «συγχρονίσουν» τα προγράμματά τους οι ηθοποιοί.

Ο Jason Momoa ελπίζει ότι αυτός και ο Dwayne Johnson θα μπορέσουν να μεταφέρουν τη φιλία τους στην μεγάλη οθόνη μια μέρα.

Ο 41χρονος σταρ του «Aquaman» εμφανίστηκε στο The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Jimmy Fallon την Πέμπτη, όπου μίλησε για τη μακροχρόνια φιλία του με τον 49χρονο Johnson. Οι δύο ηθοποιοί ήταν φίλοι για σχεδόν 20 χρόνια μετά τη συνάντησή τους στη Χαβάη, μέσω ενός κοινού φίλου και κατά τη διάρκεια της συνέντευξης, ο Momoa εξέφρασε τις ελπίδες του ότι θα μπορέσουν κάποια μέρα να συνεργαστούν σε κάποια ταινία όταν έρθει η κατάλληλη στιγμή.

«Προσπαθήσαμε να συναντηθούμε και να κάνουμε μια ταινία μαζί, αλλά αυτή την περίοδο είναι πολύ πιο απασχολημένος όπως κι εγώ, οπότε μια από αυτές τις μέρες!» δήλωσε ο Momoa. Ενθουσιασμένος ο Jimmy Fallon απάντησε ότι «πρέπει οπωσδήποτε να παίξετε σε μια ταινία μαζί!», αφού πρώτα ο Momoa αστειεύτηκε ότι ο Johnson του χρωστάει μια χάρη.

Τον Απρίλιο, ο Momoa βοήθησε τον Johnson να γιορτάσει τα τρίτα γενέθλια της κόρης του Tiana Gia στέλνοντας ένα εξατομικευμένο βίντεο μήνυμα από τον Aquaman, έναν από τους αγαπημένους της υπερήρωες.

«Λυπάμαι που δεν μπορούσα να είμαι εκεί, αλλά σ 'αγαπώ και λέω στον μπαμπά σου ότι τον αγαπώ επίσης», είπε ο Momoa στο εορταστικό βίντεο. «Θα σε δω σύντομα, χαρούμενα τρίτα γενέθλια. Αντί Jazzy, αντίο Tia, σε αγαπώ».