Η Julianne Moore για τη συμμετοχή της στο επερχόμενο «Dear Evan Hansen»

actressJuliannemooreattendsthemaggiesplanpressconferenceduring
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η κινηματογραφική προσαρμογή της Universal Pictures του «Dear Evan Hansen» κάνει πρεμιέρα τον Σεπτέμβριο.

Η Julianne Moore μπορεί να είναι η χειρότερη κριτής του εαυτού της!

Ενώ εμφανίστηκε διαδικτυακά στο «Watch What Happens Live» την Πέμπτη, η 60χρονη ηθοποιός που βραβεύτηκε με Όσκαρ, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της για την επερχόμενη προσαρμογή της μουσικής-ταινίας του «Dear Evan Hansen», στην οποία πρωταγωνιστεί. Η Moore είπε ότι ήταν οπαδός του μιούζικαλ του Broadway, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο Ben Platt ως Evan Hansen.

«Δεν έχω καμία αμφιβολία ότι ο Ben είναι εξαιρετικός σε αυτό. Νομίζω ότι είναι ένα εξαιρετικό καστ», είπε. «Πραγματικά ένιωσα τυχερή που ήμουν εκεί.»

«Είμαι ενθουσιασμένη που το βλέπω, και φοβάμαι επίσης», ομολόγησε η Moore.

Στην ερώτηση του Andy Cohen για το τι θα μπορούσε να πάει στραβά στα μάτια της, η Moore απάντησε: «Δεν ξέρω, αλλά αυτό είναι ένα νέο πράγμα για μένα! Το να τραγουδώ ένα τραγούδι!»

Στην επερχόμενη ταινία, η ηθοποιός του «Lisey Story» υποδύεται τη μητέρα του Evan, Heidi Hansen, που εμφανίζεται μαζί με τον Kaitlyn Dever. Η Amy Adams και η Amandla Stenberg συμμετέχουν επίσης στην ταινία.

Το «Dear Evan Hansen» αφηγείται την ιστορία ενός κοινωνικά ανήσυχου μαθητή γυμνασίου, που παρέλυσε από την υπερ-συνδεσιμότητα των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης και αναγκάστηκε να παρακολουθήσει τον κόσμο απ΄ έξω προς τα μέσα. Προσπαθώντας να βελτιώσει την εικόνα του, ο Evan γράφει στον εαυτό του ένα γράμμα που θεωρείται ως σημείωμα αυτοκτονίας και έτσι παίρνει μεγάλη διάσταση.

Το «Dear Evan Hansen» αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 24 Σεπτεμβρίου.