Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Ned Beatty έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών

o-brabeumenos-me-oskar-ithopoios-ned-beatty-nekros-se-ilikia-83-eton
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο ηθοποιός, διάσημος για τους ρόλους του στο «Superman», το «Deliverance», το «Network» και το «Toy Story 3», σύμφωνα με πληροφορίες πέθανε από φυσικά αίτια στο Λος Άντζελες, την Κυριακή.

Ο βραβευμένος με Oscar και ο υποψήφιος για Emmy ηθοποιός Ned Beatty πέθανε από φυσικά αίτια, την Κυριακή, σύμφωνα με δημοσιεύματα, σε ηλικία 83 ετών.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως πέθανε στον ύπνο του στις 7:30 π.μ, περιτριγυρισμένος από την οικογένεια του, χωρίς να ευθύνονται επιπλοκές που σχετίζονται με τον COVID.

Ο Beatty έκανε το ντεμπούτο το στο Hollywood το 1972 με το «Deliverance» και είναι ευρέως γνωστός για τη δουλειά του στις ταινίες «Superman», «Network» και «Toy Story 3», αλλά και στα TV shows όπως τα «Homicide: Life on the Street» και «Szysznyk».

Ο Beatty προτάθηκε για  Όσκαρ το 1976 για τη δουλειά του στο Network και για Χρυσή Σφαίρα το 1991 για το «Hear My Song». Επιπλέον, ήταν υποψήφιος στα Emmys για τα «Friendly Fire» και «Last Train Home» του 1979 και του 1989, αντίστοιχα.

Πιο πρόσφατα, ο Beatty έλαβε βραβείο MTV Movie Award για την υποψηφιότητα του Καλύτερου Κακού, αφού έκανε τη φωνή του Lots-O'-Huggin Bear στην τρίτη ταινία του Toy Story.