Ο A$AP Rocky νιώθει «ευλογημένος» για την υποστήριξη της Rihanna στο νέο του ντοκιμαντέρ

o-aap-rocky-leei-oti-niothei-pragmatika-eulogimenos-pou-exei-tin-upostiriksi-tis-rihanna-gia-to-neo-tou-ntokimanter
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο rapper μίλησε για το νέο του ντοκιμαντέρ με τίτλο «Stockholm Syndrome», στο οποίο συμμετέχει και η Rihanna.

Την Κυριακή το βράδυ, ο 32χρονος ράπερ του «Wild for the Night», εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του για την υποστήριξη της φίλης του Rihanna κατά τη διάρκεια της πρεμιέρας του νέου ντοκιμαντέρ του, «Stockholm Syndrome».

Μιλώντας για το project, ο A$AP Rocky, το κανονικό όνομα του οποίου είναι Rakim Mayers, είπε ότι νιώθει ιδιαίτερα τυχερός που έχει την ενθάρρυνση και την υποστήριξη της Rihanna στο εγχείρημα του να μιλήσει για την προσωπική του ιστορία στο ντοκιμαντέρ. Πιο συγκεκριμένα, μιλάει για τη  σύλληψη και τη φυλάκισή του στη Στοκχόλμη της Σουηδίας μετά από μια διένεξη στο δρόμο με δύο άνδρες το 2019.

Όταν ρωτήθηκε πόσο σημαντική ήταν για εκείνον η υποστήριξη της 33χρονης τραγουδίστριας, ο A$AP Rocky είπε ότι είναι «σημαντικό να έχεις αυτή την υποστήριξη στην πραγματική σου ζωή. Είναι καταπληκτικό και είμαι ειλικρινά πραγματικά ευλογημένος».

Στο ντοκιμαντέρ επίσης εμφανίζονται οι διάσημοι φίλοι του καλλιτέχνη Kim Kardashian, Naomi Campbell, Tyler The Creator, Michèle Lamy και A$AP Ferg.

«Η ταινία αποκαλύπτει την εμπειρία του Rocky με τις ανισότητες του σουηδικού δικαστικού συστήματος και τους κινδύνους της ασυλίας», ανέφερε το φεστιβάλ ταινιών σε μια δήλωση για το ντοκιμαντέρ.

Με το μότο «τίποτα δεν έχει όρια» στην ταινία, ο ράπερ εξήγησε γιατί ήταν σημαντικό να μοιραστεί την ιστορία του. «Το ντοκιμαντέρ έχει να κάνει με την ειλικρίνεια, την αυθεντικότητα, την καθαρότητα. Ήθελα απλώς να διηγηθώ την ιστορία μου χωρίς πραγματικά να διαμαρτυρηθώ ή χωρίς, ξέρετε, να είμαι το θύμα» πρόσθεσε.

Όσο για το επόμενο βήμα του, ο ράπερ είπε ότι ανυπομονεί να ζήσει τη ζωή του με το ξεχωριστό πρόσωπο που έχει στο πλευρό του. Σε μια πρόσφατη συνομιλία με το GQ  για το εξώφυλλο του περιοδικού ο A$AP Rocky είπε ότι η Rihanna είναι αναμφίβολα «αυτός ο άνθρωπος». Αναφερόμενος στη νικήτρια Grammy, είπε ότι είναι «η αγάπη της ζωής μου, η κυρία μου», τονίζοντας  ότι άλλαξε τον κόσμο του και έκανε τη ζωή πιο φωτεινή.

Το «Stockholm Syndrome»  κυκλοφόρησε στις 10 Ιουνίου και σκηνοθετήθηκε από τους The Architects.