H απίστευτη μεταμόρφωση της Rebel Wilson συνεχίζεται

h-rebel-wilson-thumizei-ston-eauto-tis-na-kanei-gumnastiki-kai-na-pinei-nero-kathos-sunexizei-na-xanei-baros
ΤΡΙΤΗ, 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Το αστέρι της ταινίας «Pitch Perfect» έχει αρχίσει να αρέσκεται στο νέο τρόπο ζωής της αφού την βοήθησε να χάσει περίπου 60 κιλά.

Η Rebel Wilson βρήκε μια φόρμουλα που λειτούργησε για εκείνη τον τελευταίο χρόνο, υπενθυμίζοντας στον εαυτό της να συνεχίσει το νέο τρόπο ζωής καθώς την έχει βοηθήσει να χάσει αρκετό βάρος.

Η 41χρονη ηθοποιός του «Pitch Perfect» έγραψε ένα σημείωμα στον εαυτό της, ενθαρρύνοντάς την να ξεπεράσει μια δύσκολη στιγμή και να διατηρήσει τα αποτελέσματα της σκληρής δουλειάς της.

«Ξέρω ότι σου είναι δύσκολο αυτή τη στιγμή, ξέρω ότι προσπαθείς να ασχοληθείς με διάφορα πράγματα, αλλά ας συνεχίσουμε να σηκωνόμαστε κάθε μέρα και να ΤΑ ΣΠΑΜΕ - αθλήσου, ενυδατώσου, δώσε στο σώμα σου ποιοτικές τροφές ... ανέδειξε τον σπουδαίο μυαλό σου και τη μεγάλη σου καρδιά. Θυμήσου το όραμά σου. Σ 'αγαπώ».

Η Wilson γυρίζει αυτήν την περίοδο την επερχόμενη ταινία Senior Year , στην οποία πρωταγωνιστεί ως μαζορέτα που ξυπνά μετά από 20 χρόνια σε κώμα και προσπαθεί να επιστρέψει στο γυμνάσιο και να διατηρήσει τη δημοτικότητά της. Η ηθοποιός έχει δημοσιεύσει στιγμιότυπα από το σετ και τα ταξίδια της - συμπεριλαμβανομένων των ταξιδιών της στο Λονδίνο και τη Φλόριντα - τις τελευταίες εβδομάδες και πρόσφατα έδειξε την απώλεια βάρους της σε μια φωτογραφία με μαγιό από μια παραλία στο Key West.

Η γνωστή ηθοποιός είχε δηλώσει τον Φεβρουάριο στο People ότι πέτυχε τον στόχο της, να χάσει πολλά από τα 165 κιλά στα οποία είχε φτάσει, αλλά ότι δεν «εστιάζει πάρα πολύ στους αριθμούς».

«Εξακολουθώ να μοιάζω με εμένα», είπε. Μου αρέσει να έχω καμπύλες, αλλά απλώς μια πιο υγιεινή έκδοση. Αυτός ήταν ο στόχος μου».