Η Jordana Brewster για τη συμετοχή του 7χρονου γιού της στο «F9»

i-Jordana-brewster-leei-oti-o-7xronos-gios-tis-forouse-to-kostoumi-tou-f9-gia-meres-meta-ta-gurismata-7xronos-gios-tis-forouse-to-kostoumi-tou-f9-gia-meres-meta-ta-gurismata
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Jordana Brewster έχει έναν μικρό ηθοποιό στα χέρια της!

Η 41χρονη ηθοποιός σε μια πρόσφατη συνέντευξη σχετικά με τον ρόλο του γιου της, Julian, στην επερχόμενη ταινία της, F9 , λέγοντας ότι ο 7χρονος ήταν «καλός» κατά τη διάρκεια ων γυρισμάτων.

Η Brewster, που είναι μαμά του 4μιση χρονών Rowan και του 7χρονου Julian, δήλωσε ότι ο μεγαλύτερος γιός της κάνει μια μικρή εμφάνιση σε μια σκηνή στην ταινία.

«Ήμουν τόσο νευρική γιατί ο Julian είναι ανυπόμονος, μοιάζει πολύ με εμένα», είπε η ηθοποιός. «Θέλει τα πράγματα εδώ και τώρα. Και μου αρέσει. Όταν είσαι σε ένα σετ όμως, πρέπει να τους ακούς όλους. Πρέπει να ακολουθείς τους κανόνες και πρέπει να είσαι υπομονετικός».

«Και ήταν τόσο καλός», συνέχισε. «Φορούσε τότε τη στολή που είχε ως το κοστούμι του, για μέρες. Ήταν τόσο περήφανος. Ο Julian όχι μόνο έχει το μικρόβιο του ηθοποιού, αλλά ήδη έχει καλύτερο συγχρονισμό όταν παίζει, από εμένα. Ζηλεύω τόσο πολύ», είπε αστειευόμενη.

Ο γιος της Brewster δεν είναι το μόνο μέλος της οικογένειας των F9 που εμφανίζεται στην ταινία. Τον Μάρτιο που μας πέρασε το  TMZ ανεφερε ότι ο 11χρονος γιός του Vin Diesel, Vincent Sinclair, θα κάνει το κινηματογραφικό του ντεμπούτο ως η νεότερη εκδοχή του  Dominic Toretto.