Susan Sarandon: «Ο Brad Pitt με εντυπωσίασε στο Thelma & Louise, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο»

i-susan-sarandon-leei-oti-o-brad-pitt-tin-entuposiase-sto-thelma-kai-louise-den-einai-aplos-ena-panemorfo-prosopo-louise-den-einai-aplos-ena-panemorfo-prosopo
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η κλασική ταινία του 1991, «Thelma & Louise», γιορτάζει την 30η επέτειο από την κυκλοφορία της.

Η Susan Sarandon κοιτάζει πίσω στον χρόνο και θυμάται τα γυρίσματα της ταινίας «Thelma & Louise». Κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξής της, η 74χρονη ηθοποιός συζήτησε για την ταινία του 1991, η οποία μόλις γιόρτασε την 30ή επέτειό της, δηλώνοντας ότι ποτέ δεν σκέφτηκε ότι θα γινόταν κλασική. «Σκέφτηκα ότι ήταν τόσο διασκεδαστικά, ήμασταν σαν μια ταινία με καουμπόηδες, αλλά με γυναίκες και φορτηγά αντί για άλογα και άντρες», είπε.

Στην ταινία, οι Louise (Sarandon) και Thelma (Geena Davis) ξεκινούν ένα οδικό ταξίδι που μετατρέπεται γρήγορα σε ξεφάντωμα εγκληματικότητας. Οι γυναίκες αποφεύγουν τις αρχές για μια τελευταία φορά καταλήγοντας  στο Grand Canyon.

Η ταινία περιλαμβάνει επίσης τον Pitt, ως καουμπόη με το όνομα JD, σε έναν από τους πρώτους του ρόλους. Η Sarandon είπε στη συνέντευξη ότι η απόδοση του Pitt στην ταινία την εξέπληξε.

«Όταν είδα την ταινία, το κομμάτι που με εντυπωσίασε πολύ, εκτός από την καλή εμφάνιση και το υπέροχο σώμα του, ήταν η αίσθηση του χιούμορ του, επειδή πραγματικά έπλασε αυτό τον ρόλο με τρόπο που δεν ήταν απαραίτητα στο σενάριο», είπε η Sarandon. «Σκέφτηκα, Αχ, αυτός ο τύπος είναι ενδιαφέρων, ξέρετε, δεν είναι απλώς ένα πανέμορφο πρόσωπο.» 

«Το πήρε ως μέρος του χαρακτήρα και όπως μπορούμε να δούμε από την καριέρα του, συνέχισε πραγματικά να χρησιμοποιεί το ταλέντο του με τρόπους που πραγματικά δεν χρειάζεται, όταν είσαι έτσι», πρόσθεσε.

Τον Φεβρουάριο του 2020, η Davis είχε πει επίσης τις σκέψεις της σχετικά με τον Pitt στον ρόλο του σε αυτή την ταινία. 

«Απλώς το έχει. Θα μπορούσα να πω ότι είναι εξαιρετικά ταλαντούχος», είπε στο PEOPLE. «Έχει κάνει τόσα πολλά απίστευτα πράγματα όλα αυτά τα χρόνια. Δεν νομίζω ότι είναι σπάνιο γι αυτόν να τον τιμούν. Είναι πραγματικά το αστέρι της στιγμής και είναι υπέροχο να τον βλέπεις.»