Η Salma Hayek μιλάει για το αγαπημένο της κατοικίδιο

i-salma-hayek-milaei-gia-to-agapimeno-tis-katoikidio
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Αυτό συμβαίνει μερικές φορές όταν έχουμε επισκέπτες σε αυτό το σπίτι», είπε η Salma Hayek, κρατώντας μια κουκουβάγια που ονομάζεται Kering.

Η κουκουβάγια της Salma Hayek με το όνομα Kering συναντήθηκε κάποτε με τον Harry Styles - και του έκανε μια «ακατάστατη» έκπληξη.

Η δημοφιλής ηθοποιός, ενώ εμφανίστηκε στο επεισόδιο της Τρίτης στο Ellen DeGeneres Show, θυμήθηκε ένα περιστατικό στο οποίο ο 27χρονος τραγουδιστής του «Watermelon Sugar», επισκέφθηκε το σπίτι της και ερωτεύτηκε τη λευκή κουκουβάγια.

«Μια φορά υπήρχε μια πολύ σημαντική διασημότητα, δεν θα πω το όνομά του, ήταν πραγματικά ενθουσιασμένος με την κουκουβάγια και ήλπιζε ότι η κουκουβάγια θα πήγαινε στο κεφάλι του», είπε η Hayek. «Έλεγε: "Χρειάζομαι μια κουκουβάγια στη ζωή μου". Και από εκεί που δεν το περίμενε, πήγε όντως και κάθισε στο κεφάλι του.»

«Αλλά τότε η κουκουβάγια έβγαλε μια τριχωτή μπάλα από τρίχες αρουραίου από το κεφάλι του», πρόσθεσε

Αν και δεν αποκάλυψε την ταυτότητα του Styles ενώ διηγήθηκε την ιστορία, η DeGeneres την ρώτησε ξανά πριν από το τέλος της συνέντευξης και η ηθοποιός επιβεβαίωσε ότι ήταν το πρώην μέλος των One Direction.