Η Margot Robbie θα κάνει ένα διάλειμμα από τα Social Media

i-margot-robbie-oti-tha-kanei-ena-dialeimma-apo-ta-social-media
ΤΕΤΑΡΤΗ, 16 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Margot Robbie συνεχίζει την αποχή από τα κοινωνικά μέσα.

«Προς το παρόν, δεν θα βρίσκομαι στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε η Margot Robbie στο Instagram της.

Η 30χρονη ηθοποιός του «Suicide Squad» ανακοίνωσε ότι κάνει ένα διάλειμμα από τις πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης σε μια ανάρτηση της στο Instagram. Δημοσιεύοντας μια φωτογραφία της που γιορτάζει την κυκλοφορία του Promising Young Woman, της ταινίας που βραβεύτηκε με Όσκαρ και είναι σε παραγωγή της LuckyChap Entertainment, η Robbie έγραψε:

«Προς το παρόν θα απέχω από τα κοινωνικά μέσα, ρίξτε μια ματιά στο @luckychapentertainment αν ενδιαφέρεστε γι’ αυτό που σκαρώνουμε, ciao για τώρα!»

Η ηθοποιός δεν είπε τον λόγο που κρύβεται πίσω από την απόφασή της να απομακρυνθεί από τους λογαριασμούς του διαδικτύου, αν και τελευταία η Robbie αποφεύγει να κάνει αναρτήσεις στους λογαριασμούς.

Η τελευταία δημοσίευση που πόσταρε στο Twitter, όπου έχει περισσότερους από 1,4 εκατομμύρια οπαδούς, ήταν τον Σεπτέμβριο όταν έστειλε ένα tweet για την προώθηση της αυστραλιανής φιλανθρωπικής οργάνωσης Youngcare.

Πριν από την ανακοίνωσή της, η τελευταία ανάρτηση της υποψήφιας για Όσκαρ στο Instagram ήταν στις αρχές Μαΐου για να γιορτάσει την πασαρέλα του οίκου Chanel.

«Ονειρεύομαι τις μέρες που θα μπορώ να μπω σε ένα αεροπλάνο και να είμαι με την οικογένειά μου την Chanel για το Cruise σόου», έγραφε μια χειρόγραφη επιστολή που δημοσίευσε στον λογαριασμό της εκείνη την εποχή. «Θα είμαι μαζί σας πνευματικά καθώς σας παρακολουθώ και εις υγείαν από μακριά. Φιλιά!». Αν και η Robbie δεν είναι τόσο ενεργή στο διαδίκτυο αυτές τις μέρες, δεν σημαίνει ότι δεν είναι ικανή στην τέχνη των κοινωνικών μέσων.

Πέρυσι, αποκάλυψε ότι είχε δημιουργήσει έναν ψεύτικο λογαριασμό στο Twitter ως μέρος της έρευνάς της για το ρόλο της στο «Bombshell» του 2019 . Σε μια συνέντευξη με το Variety, η Robbie εξήγησε ότι ο λογαριασμός έγινε για να την βοηθήσει να παρακολουθήσει πώς λειτουργούν τα «νεαρά συντηρητικά κορίτσια».

«Δεν μπορούσα να την καταλάβω για να την ενσαρκώσω», είχε πει για τον φανταστικό χαρακτήρα της Kayla, η οποία μεγάλωσε σε μια συντηρητική οικογένεια στην κεντρική Φλόριντα. «Η διαδικασία είναι να κάνω μια ενδελεχή έρευνα, να εξετάσω κάθε επιλογή, να γνωρίζω κάθε κατάσταση, κάθε σενάριο, σκέψη και κίνητρο μέσα και έξω, ώστε να μπορώ να μπω στο σετ και μετά να τα αφήσω όλα να κυλίσουν».