Ο Sylvester Stallone συγχαίρει την κόρη του, Scarlet, για την αποφοίτησή της από το σχολείο

stallone-family
ΠΕΜΠΤΗ, 17 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Sylvester Stallone μοιράστηκε μια γλυκιά οικογενειακή φωτογραφία με τη σύζυγό του Jennifer Flavin Stallone και τις κόρες τους Sophia, Sistine και Scarlet προς τιμήν της ευχάριστης περίστασης.

Ο Sylvester Stallone ακτινοβολεί από υπερηφάνεια καθώς το μικρότερο παιδί του αποφοιτά από το γυμνάσιο. Ο 74χρονος ηθοποιός μοιράστηκε μια σειρά από τρυφερές φωτογραφιες στο Instagram για την αποφοίτηση από το σχολείο της κόρης του, Scarlet.

Στο πρώτο πλάνο, το αστέρι του Rocky ποζάρει με τη σύζυγό του, Jennifer Flavin Stallone, και τις τρεις κόρες τους, την Scarlet, την 22χρονη Sistine και την 24χρονη Sophia, στο πλαίσιο μιας οικογενειακής συγκέντρωσης. Η σύζυγός του Stallone δημοσίευσε κι εκείνη με τη σειρά της μια φωτογραφία της Scarlet να κρατάει μπαλόνια που γράφουν Class 2021 καθώς και μια φωτογραφία από την τελετή αποφοίτησής της. «Συγχαρητήρια για την αποφοίτησή της υπέροχη κόρη μας SCARLET!» έγραφε η ανάρτηση.

Τον περασμένο μήνα, ο ηθοποιός γιόρτασε τα 19α γενέθλια της Scarlet με ένα θερμό αφιέρωμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο γνωστός ηθοποιός δημοσίευσε ένα σημαντικό μήνυμα μαζί με φωτογραφίες της νεότερης κόρης του από όλα αυτά τα χρόνια.

«Χρόνια πολλά στην καταπληκτική κόρη μας. SCARLET, είσαι ταλαντούχα, ταπεινή και γενναιόδωρη με όλους. Σε αγαπάμε περισσότερο ​​από οτιδήποτε μπορεί να ειπωθεί με λόγια», έγραψε για την κόρη του στην ανάρτηση.