Ανακοινώθηκε το soundtrack του «Space Jam: A New Legacy» με τους Lil Wayne και Chance The Rapper

anakoinothike-to-soundtrack-tou-space-Jam-a-new-legacy-me-tous-lil-wayne-kai-chance-the-rapper
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η λίστα για τα επίσημα soundtracks στο «Space Jam: A New Legacy» έχει αποκαλυφθεί.

Οι Lil Wayne, Chance the Rapper, John Legend, Salt-N-Pepa, Leon Bridges, Brockhampton, Lil Uzi Vert και Big Freedia είναι από τους πρωταγωνιστές μουσικούς που συμμετέχουν στο soundtrack της συνέχειας της κλασικής ταινίας του 1996.

Οι SAINt JHN και SZA παρουσίασαν την Παρασκευή το νέο τους τραγούδι «Just For Me», που γράφτηκε για την ταινία. Η συνεργασία τους ακολουθεί τη συνεισφορά των Lil Baby και Kirk Franklin με το «We Win», το οποίο κυκλοφόρησε στο τέλος του περασμένου μήνα.

Το «Space Jam: A New Legacy» αναμένεται να κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους του Ηνωμένου Βασιλείου και των ΗΠΑ, και μέσω του HBO Max, στις 16 Ιουλίου.

Τον περασμένο μήνα επιβεβαιώθηκε ότι το αρχικό Space Jam κυκλοφόρησε σε μια νέα, 4K επανέκδοση πριν από την κυκλοφορία της συνέχειας της νέας ταινίας «A New Legacy» που κυκλοφoρεί αυτό το καλοκαίρι. Η κλασική ταινία με τον Michael Jordan του 1996 θα κυκλοφορήσει σε 4K Steelbook Blu-ray, στις 5 Ιουλίου. Όπως αναφέρεται στο Digital Spy, το Space Jam - Titans of Cult Limited Edition 4K Ultra HD Steelbook επανέρχεται με ένα νέο τρέιλερ από τον σκηνοθέτη Joe Pytka.