H Reese Witherspoon υπέφερε από κρίσεις πανικού στα γυρίσματα του «Wild»

h-reese-witherspoon-upefere-apo-kriseis-panikou-sta-gurismata-tou-wild
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 18 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Είχα κρίσεις πανικού για τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσω τα γυρίσματα», δηλώνει η ηθοποιός.

Η Reese Witherspoon μίλησε για την εμπειρία της να υποβληθεί σε ύπνωση, προκειμένου να αντιμετωπίσει τις κρίσεις πανικού κατά τη μαγνητοσκόπηση της δραματικής περιπέτειας του 2014, «Wild».

Μιλώντας στο περιοδικό Interview, η ηθοποιός, η οποία κέρδισε βραβείο ακαδημίας για την ενσάρκωση της Cheryl Strayed στην ταινία, είπε ότι ήταν ο κινηματογραφικός ρόλος που «την άλλαξε περισσότερο από οποιονδήποτε».

Βασισμένο στο βιογραφικό μπεστ σέλερ «Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail» της Cheryl Strayed, το έργο ακολουθεί την ιστορία της πρωταγωνίστριας Cheryl, η οποία ύστερα από τη διάλυση του γάμου της και τον χαμό της μητέρας της, παίρνει την απόφαση να εγκαταλείψει τον πολιτισμό και να ξεκινήσει ένα ταξίδι στην άγρια φύση. Έτσι, μετά από μια σειρά από έντονους αγώνες, κάνει ένα ταξίδι 1.800 χιλιομέτρων, στις κορυφές των βουνών, κατά μήκος του Ειρηνικού ωκεανού.

Η δημοφιλής ηθοποιός που κλήθηκε να ενσαρκώσει τον ρόλο δηλώνει: «Φοβόμουν τόσο πολύ. Είχα κρίσης πανικού για τρεις εβδομάδες πριν ξεκινήσω».

H Witherspoon ανέφερε το θέμα «της γύμνιας, της σεξουαλικότητας και της χρήσης ναρκωτικών φαρμάκων» ως μερικούς από τους κατασταλτικούς παράγοντες που την επηρέασαν, καθώς το «ήμουν μόνη στην κάμερα χωρίς άλλους ηθοποιούς για μέρες. Θα μπορούσαν να περάσουν πιθανότατα και 25 ημέρες γυρισμάτων χωρίς να έχω άλλον ηθοποιό απέναντί ​​μου. Ήμουν εγώ, η κάμερα και το backpack».

Παρά τις δυσκολίες, η ηθοποιός δήλωσε ότι το «Wild» παρέμεινε μέσα της «τόσο όμορφο και ταυτόχρονα τρομαχτικό, επειδή μίλησε τόσο βαθιά μέσα μου για το πως εμείς οι γυναίκες πρέπει να σώσουμε τους εαυτούς μας.»

Η ταινία προτάθηκε για Χρυσή Σφαίρα το 2015, με την Witherspoon να συνοδεύεται από την Cheryl, στην τελετή των βραβείων εκείνης της χρονιάς.