«Beauty and the Beast»: νέα σειρά με επίκεντρο τον Gaston και τον Sidekick LeFou

beauty-and-the-beast-nea-seira-me-epikentro-ton-gaston-kai-ton-sidekick-lefou
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η παραγωγή της σειράς οκτώ επεισοδίων έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την άνοιξη του 2022.

Μόλις η  Disney ανακοίνωσε την κυκλοφορία της live-action μουσικής σειράς του «Beauty and the Beast», μιας prequel σειράς, στο Disney +, όπου θα δούμε τον Luke Evans και τον Josh Gad να επαναλάμβάνουν τους ρόλους τους ως Gaston και LeFou, αντίστοιχα, από την ταινία του 2017.

Η επερχόμενη σειρά θα αποτελείται από οκτώ επεισόδια και η παραγωγή της έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει την άνοιξη του 2022.

«Η ιστορία θα χρονολογείται χρόνια πριν από την ρομαντική ιστορία της Belle με το Τέρας και θα ακολουθήσει την ιστορία του Gaston και του LeFou. Οι δύο τους, μαζί με την αδερφή του LeFou, Tilly , ύστερα από μια αποκάλυψη για το παρελθόν της, ξεκινούν ένα απροσδόκητο ταξίδι γεμάτο ρομαντισμό, κωμωδία και περιπέτεια», γράφει το δελτίο τύπου.

«Ενώ τα μυστήρια του παρελθόντος αποκαλύπτονται και οι κίνδυνοι του παρόντος μεγαλώνουν, παλιοί φίλοι και νέοι εχθροί αποκαλύπτουν ότι αυτό το γνωστό βασίλειο φιλοξενεί πολλά μυστικά», προσθέτει η ανακοίνωση.

Την παραγωγή και το σενάριο της επερχόμενης σειράς έχει αναλάβει ο Gad, μαζί με τον Edward Kitsis και τον Adam Horowitz («Once Upon a Time»). 

Το project θα περιλαμβάνει επίσης ένα πρωτότυπο soundtrack από τον συνθέτη Alan Menken, ο οποίος είναι και εκτελεστικός παραγωγός. Οι στίχοι για το πρώτο επεισόδιο θα δημιουργηθούν από τον Glenn Slater, δήλωσε η Disney.

Μαζί με τους Evans και Gad, η νεοφερμένη Briana Middleton θα συμμετάσχει στο καστ των ηθοποιών ως Tilly, την αδελφή του LeFou.