Η Jennifer Lopez θα πρωταγωνιστήσει στο επερχόμενο Sci-Fi Thriller του Netflix

i-Jennifer-lopez-tha-protagonistisei-sto-eperxomeno-sci-fi-thriller-tou-netflix
ΤΡΙΤΗ, 22 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η ταινία θα ακολουθήσει την ιστορία μιας γυναίκας που πρέπει να σταματήσει έναν βίαιο στρατιώτη για να σώσει την ανθρωπότητα.

Η 51χρονη μουσικός και ηθοποιός πρόκειται να πρωταγωνιστήσει και να αναλάβει την παραγωγή στο επερχόμενο θρίλερ επιστημονικής φαντασίας με τίτλο «Atlas», ανέφερε το Deadline.Τα νέα έρχονται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της πολυετούς συμφωνίας παραγωγής της Lopez με το Netflix.

Η ταινία, για την οποία δεν έχει ακόμη δοθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας, θα ακολουθήσει μια γυναίκα, την Atlas, που πρέπει να αντιμετωπίσει τον στρατιώτη AI (artificial intelligence), ο οποίος πιστεύει ότι το κλειδί για τον τερματισμό του πολέμου είναι ο αφανισμός της ανθρωπότητας. Προκειμένου να νικήσει τον "απατεώνα" στρατιώτη, η Atlas πρέπει στη συνέχεια να «συνεργαστεί με αυτό που φοβάται περισσότερο, έναν άλλο AI».

Ο Brad Peyton (Rampage) πρόκειται να σκηνοθετήσει, ενώ οι Joby Harold και Tory Tunnell θα αναλάβουν την παραγωγή  για την Safehouse Pictures, μαζί με τους Peyton και Jeff Fierson για την ASAP Entertainment. Η Elaine Goldsmith-Thomas και ο Benny Medina θα ενταχθούν στην ομάδα παραγωγής της Lopez, μέσω της εταιρείας της Nuyorican Productions.

«Είναι μεγάλη μου τιμή που συνεργάζομαι με τη Jennifer, την Elaine και την υπόλοιπη ομάδα της Nuyorican Productions μαζί με τους συνεργάτες μας Joby και Tory στο Safehouse», δήλωσε ο Peyton. «Το να έχεις την ευκαιρία να σκηνοθετήσεις την Jennifer στον πρωταγωνιστικό ρόλο αυτής της ταινίας είναι ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα, καθώς ξέρω ότι θα φέρει την απίστευτη δύναμική της, το βάθος και την αυθεντικότητα που όλοι θαυμάζουμε στη δουλειά της».

Οι ειδήσεις έρχονται λίγες ημέρες αφότου το Netflix ανακοίνωσε τη δημιουργική συνεργασία με το αστέρι της ταινίας «Hustlers» για μια ταινία και μια τηλεοπτική συμφωνία που στοχεύει στην υποστήριξη διαφορετικών ταλέντων.

Η ηθοποιός της «Nuyorican Productions» θα συμμετέχει στη δημιουργία ταινιών μεγάλου μήκους και τηλεοπτικών σειρών, καθώς και σεναριογραφημένο ή και μη εγγεγραμμένο περιεχόμενο. Ο Medina θα χρησιμεύσει επίσης ως συνεργάτης στη συμφωνία streaming, η οποία θα δώσει «έμφαση σε έργα που υποστηρίζουν διαφορετικές γυναίκες ηθοποιούς, συγγραφείς και δημιουργούς ταινιών», στο Netflix.

«Είμαι ενθουσιασμένη που ανακοινώνω τη νέα μου συνεργασία με το Netflix», δήλωσε η Lopez σε δελτίο τύπου. «Η Elaine, ο Benny και εγώ πιστεύουμε ότι δεν υπάρχει καλύτερο σπίτι για εμάς από μια εταιρεία δημιουργίας περιεχομένου που επιδιώκει να αψηφήσει τις συμβάσεις και να δημιουργήσει μια αγορά σε εκατομμύρια, σε ολόκληρο τον κόσμο που δεν βλέπουν πλέον την τέχνη και την ψυχαγωγία με τα όρια και τους περιορισμούς του παρελθόντος.»

Έχουν ήδη ανακοινωθεί τα δύο πρώτα έργα με το Netflix, με το «The Mother», σε σκηνοθεσία Niki Caro (Mulan), που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2022.

Η τραγουδίστρια προς το παρόν εκπαιδεύεται για τον ρόλο, ο οποίος ακολουθεί «μια θανάσιμη δολοφόνο που βγαίνει από την κρυψώνα της για να διδάξει στην κόρη της πώς να επιβιώνει. Το δεύτερο έργο ονομάζεται «The Cipher», και βασίζεται στο μυθιστόρημα της Isabella Ojeda Maldonado.