O Harrison Ford τραυμάτισε τον ώμο του στις πρόβες του Indiana Jones

o-harrison-ford-traumatise-ton-omo-tou-otan-ekane-probes-gia-tis-skines-maxis-tou-indiana-Jones
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο Harrison Ford βρίσκεται σε παραγωγή της τελευταίας ταινίας του «Indiana Jones».

Ο 78χρονος ηθοποιός έκανε πρόβες για μια σκηνή μάχης για την ταινία όταν συνέβη ο τραυματισμός, σύμφωνα με δήλωση της Disney.

«Κατά τη διάρκεια της πρόβας για μια σκηνή μάχης, ο Harrison Ford υπέστη τραυματισμό στον ώμο του. Η παραγωγή θα συνεχιστεί ενώ αξιολογείται η κατάλληλότερη πορεία θεραπείας και το πρόγραμμα γυρισμάτων θα αναδιαμορφωθεί όπως απαιτείται τις επόμενες εβδομάδες», ανέφερε η δήλωση.

Η ταινία έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 29 Ιουλίου 2022.

Ο Ford πρόσφατα απαθανατίστηκε με το κοστούμι του ως ο εμβληματικός αρχαιολόγος σε μια φωτογραφία που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο, την οποία αργότερα δημοσίευσε στο Instagram του.

Ο διάσημος ηθοποιός έχει παίξει το ρόλο σε τέσσερις ταινίες, ξεκινώντας με το «Raiders of the Lost Ark»  το 1981, «Temple of Doom» (1984), «The Last Crusade» (1989) και το «Kingdom of the Crystal Skull» (2008).

Για πρώτη φορά στην ιστορία του franchise, ο σκηνοθέτης Steven Spielberg δεν θα ηγηθεί της ταινίας. Αντ 'αυτού, ο Mangold κάθεται στην καρέκλα του σκηνοθέτη, με τους Spielberg, Kathleen Kennedy, Frank Marshall και Simon Emanue στον ρόλο των παραγωγών.