Sharon Stone: «Υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες με τη Meryl Streep»

i-sharon-stone-dilonei-oti-yparxoun-kai-alles-ithopoioi-eksisou-talantouxes-me-ti-meryl-streep
ΠΕΜΠΤΗ, 24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Sharon Stone μοιράστηκε τις σκέψεις της σχετικά με το πώς ο χαρακτηρισμός της Meryl Streep ως η μεγαλύτερη ηθοποιός εν ζωή, βλάπτει τις γυναίκες στο Χόλιγουντ.

Η Sharon Stone καλεί το Χόλιγουντ να ανακαλέσει τον χαρακτηρισμό για τη Meryl Streep ως τη μεγαλύτερη ηθοποιό εν ζωή.

Η 63χρονη ηθοποιός, σε μια συνέντευξη  με το website Zoomer τον περασμένο μήνα σχετικά με την καριέρα της και το «The Beauty of Living Twice», στράφηκε και στο θέμα της Streep. Τα λόγια της Stone για την 72χρονη Streep άρχισαν να αναδημοσιεύονται στα social media την Τρίτη, με πολλούς να σχολιάζουν τις απόψεις που εξέφρασε.

Στο βιβλίο της η Stone γράφει για το πώς οι γυναίκες στο Χόλιγουντ αντιμετωπίζουν η μία την άλλη, λέγοντας στη συνέντευξη ότι «μας δίνεται η εντύπωση ότι σε όλα υπάρχει χώρος για ένα μόνο άτομο

Όταν η δημοσιογράφος, Johanna Schneller, την ρώτησε σχετικά με την την ευκαιρία που της δόθηκε να συνεργαστεί με τη Meryl Streep, η Stone πήρε την ευκαιρία και εξέφρασε τις σκέψεις της.

«Μου αρέσει ο τρόπος που το λέτε αυτό, ότι τελικά μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με τη Meryl Streep», είπε, σταματώντας την ερώτηση της Schneller. «Δεν είπες: Η Meryl επιτέλους συνεργάστηκε με τη Sharon Stone. Ή ότι τελικά δουλέψαμε μαζί. Επειδή όλοι θέλουν να συνεργαστούν με τη Meryl», πρόσθεσε η Stone. «Αναρωτιέμαι αν της αρέσει αυτό».

«Ο τρόπος με τον οποίο δομήσατε την ερώτηση είναι η απάντηση στην ερώτηση. Η επιχείρηση δημιουργήθηκε στη βάση του ότι όλοι πρέπει να ζηλεύουμε και να θαυμάζουμε τη Meryl επειδή μόνο η Meryl πρέπει να είναι η καλή. Και όλοι πρέπει να ανταγωνιστούν τη Meryl. Νομίζω ότι η Meryl είναι μια εκπληκτικά υπέροχη γυναίκα και ηθοποιός. Αλλά κατά τη γνώμη μου, ειλικρινά, υπάρχουν και άλλες ηθοποιοί εξίσου ταλαντούχες. Ολόκληρη η εικόνα της είναι μέρος αυτού που κάνει το Χόλιγουντ στις γυναίκες

Στη συνέχεια η δημοφιλής ηθοποιός από το «Βασικό Ένστικτο» απαρίθμησε μερικές ηθοποιούς που θεωρεί εξίσου σημαντικές με τη  Streep, όπως οι Viola Davis, Emma Thompson, Judy Davis, Olivia Colman, Kate Winslet. «Αλλά όλοι λέτε Meryl και πέφτετε στα πατώματα».