Η Scarlett Johansson παραγωγός της ταινίας που βασίζεται στο «Tower of Terror» της Disney

i-scarlett-Johansson-tha-analabei-tin-paragogi-tis-tainias-pou-basizetai-sto-tower-of-terror-tis-disney
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Τα νέα έρχονται 23 χρόνια μετά την κυκλοφορία της ταινίας επιστημονικής φαντασίας με τίτλο& «Tower of Terror» που κυκλοφόρησε το 1997, με πρωταγωνιστές τους Steve Guttenberg και Kirsten Dunst.

Η ηθοποιός που υποδύεται τη Black Widow πρόκειται να αναλάβει καθήκοντα παραγωγού για μια νέα ταινία που βασίζεται στο πάρκο της Disney που ονομάζεται «The Twilight Zone Tower of Terror».

Αν και δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί λεπτομέρειες για την πλοκή και το κάστ των ηθοποιών, ο Josh Cooley, που σκηνοθέτησε το Toy Story 4, ανήκει στην ομάδα για να γράψει το σενάριο. Η Johansson θα συνεργαστεί με τον Jonathan Lia στην παραγωγή, υπό την εταιρεία These Pictures.

Το «The Tower of Terror» συστήθηκε για πρώτη φορά το 1997 και βασίζεται στο αξιοθέατο θεματικό πάρκο στο Walt Disney World Resort  με το όνομα «The Twilight Zone Tower of Terror» που βρίσκεται στη Φλόριντα και ήταν αρχικά μια απεικόνιση του Υπέροχου Κόσμου της Disney.

Το project της Johansson εντάσσεται σε μια μεγάλη λίστα ταινιών που βασίζονται σε αξιοθέατα πάρκα της Disney, όπως η σειρά ταινιών blockbuster «Pirates of the Caribbean» και η ταινία που αναμένεται να κυκλοφορήσει σύντομα «Jungle Cruise», με πρωταγωνιστές τους Dwayne «The Rock» Johnson και Emily Blunt .

Η Disney έχει επίσης στα σκαριά από τον περασμένο Αύγουστο μια δεύτερη ταινία που βασίζεται σε αυτή του 2004, «Haunted Mansion». Στην πρωτότυπη ταινία πρωταγωνιστής είναι ο Eddie Murphy ως Jim Evers, ένας άντρας που μεταφέρει την οικογένειά του στη Λουιζιάνα για να πουλήσει ένα αρχοντικό και ανακαλύπτει ότι είναι στοιχειωμένο.