Η Courteney Cox παραδέχεται ότι ήταν ερωτευμένη με τον Jim Carrey στο Ace Ventura Costar

i-courteney-cox-paradexetai-oti-itan-eroteumeni-me-ton-Jim-carrey-sto-ace-ventura-costar
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Courteney Cox εμφανίστηκε στην εκπομπή του Howard Stern, SiriusXM και απάντησε στην ερώτηση του οικοδεσπότη για το αν υπήρχε τίποτα το «ρομαντικό» μεταξύ του Jim Carrey και εκείνης, όταν συμπρωταγωνίστησαν στο «Ace Ventura: Pet Detective».

Η δημοφιλής ηθοποιός παραδέχτηκε ότι ήταν ερωτευμένη με τον Jim Carrey αλλά δεν επεκτάθηκε σε περισσότερες λεπτομέρειες.

Η 57χρονη ηθοποιός εμφανίστηκε στο σόου του Howard Stern, SiriusXM, παρέα με τις συμπρωταγωνίστριές της από τα Φιλαράκια, Jennifer Aniston και Lisa Kudrow.

«Ήταν τόσο αστείος, μας έκανε να γελάμε όλη την ώρα. Θυμάμαι όταν ξεκινήσαμε για πρώτη φορά τις πρόβες, έπαιζε πιο χαλαρά. Όταν όμως ξεκινήσαμε τα γυρίσματα ενεργοποίησε το ταλέντο του και σκεφτόμουν: Θεέ μου, είναι ο πιο αστείος άνθρωπος». 

Παρ’ όλα αυτά, ο Carrey και η Cox, που έπαιξαν τους Ace Ventura και Melissa Robinson αντίστοιχα, έγιναν πραγματικά καλοί φίλοι, σύμφωνα με την ηθοποιό.

Όταν ρωτήθηκε από τον Stern εάν υπήρξε πλατωνικός έρωτας, εκείνη παραδέχτηκε: «Υπήρχε σίγουρα κάτι».

«Αλλά τίποτα το ρομαντικό;» ρώτησε ο Stern, με την Cox να απαντάει γελώντας: «Δεν μπορώ να πω... θα πάω στο μπάνιο.»

«Ο λόγος που ρωτώ είναι ότι όταν υπάρχουν δύο ταλαντούχοι άνθρωποι, δεν μπορώ να καταλάβω πως γίνεται να μην υπάρξει τίποτα. Αν ήμουν εγώ κοντά σου, τουλάχιστον θα προσπαθούσα.» συνεχίζει ο Stern.

Σε μια συνέντευξη του 1994 για την ταινία , η Cox είχε δηλώσει ότι το χιούμορ του Carrey ξεκινά από «τη στιγμή που σηκώνεται από το κρεβάτι και είναι έτσι 24 ώρες την ημέρα». «Υπάρχει και μια άλλη πλευρά σε αυτόν, πιστέψτε με, η οποία είναι πολύ πιο σοβαρή και πραγματικά πολύ έντονη. Αλλά η κωμωδία βρίσκεται εκεί όλη την ώρα», είχε προσθέσει.