Idris Elba ή Tom Hardy βλέπει ο Pierce Brosnan ως επόμενο James Bond

o-pierce-brosnan-i-erotisi-gia-ton-epomeno-James-bond-einai-merikes-fores-kourastiki
ΔΕΥΤΕΡΑ, 28 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο Ιρλανδός ηθοποιός ενσάρκωσε στον Πράκτορα 007 από το 1995 έως το 2002.

Ο Pierce Brosnan είναι πολύ συνηθισμένος στο να ζητείται η γνώμη του σχετικά με το ποιος πρέπει να αναλάβει τον ρόλο του James Bond μετά τον διάδοχό του, Daniel Craig.

«Μερικές φορές γίνεται κουραστική», παραδέχεται στο PEOPLE.

Ακόμα, ο Brosnan, του οποίου η νέα ταινία «False Positive» κυκλοφορεί αυτή την περίοδο στο Hulu, καταλαβαίνει γιατί οι οπαδοί του ενδιαφέρονται να ακούσουν τι έχει να πει.

«Πρέπει να το ξεπεράσεις και να το γιορτάσεις ως μέλος του ακροατηρίου και ως άντρας που έχει περπατήσει αυτό το μονοπάτι και έπαιξε αυτό τον ρόλο. Ο Bond θα ζει για πάντα εδώ.»

Shutterstock / Kathy Hutchins

Από το 1995 έως το 2002, ο Brosnan υποδύθηκε τον Πράκτορα 007 σε τέσσερις ταινίες: «GoldenEye», «Tomorrow Never Dies», «The World Is Not Enough» και «Die Another Day». Τον Brosnan, που πήρε το ρόλο μετά τον Timothy Dalton, τον διαδέχθηκε ο Daniel Craig, οποίος ανακοίνωσε το 2019 ότι το «No Time to Die» θα είναι η τελευταία ταινία στην οποία θα υποδύεται τον αγαπημένο Άγγλο κατάσκοπο.

«Ο Daniel Craig ήταν καταπληκτικός και άφησε πραγματικά ένα ανεξίτηλο σημάδι στο franchise», είπε ο Brosnan για τον Craig. «Η εποχή και τα χρόνια που το έκανα, για μια δεκαετία, ήταν μια περίοδος που πρέπει να αγαπάμε και ένα δώρο που συνεχίζει να μου προσφέρει πράγματα, έχοντας αναλάβει έναν τέτοιο ρόλο.»

Invision/AP / Jordan Strauss

Ο Brosnan παραδέχεται ότι δεν έχει ιδέα ποιος θα πρέπει να αντιμετωπίσει τον πολυπόθητο ρόλο στη συνέχεια, αλλά υπάρχουν δύο ηθοποιοί που πιστεύει ότι θα ταιριάζουν.

«Ο Idris Elba έρχεται στο μυαλό μου», λέει ο Ιρλανδός ηθοποιός. «Ο Idris είναι μια τόσο ισχυρή παρουσία και με μια τόσο μεγάλη ένταση φωνής. Θα ήταν υπέροχος. Υπάρχει και ο Tom Hardy εκεί έξω. Ο Tom μπορεί πραγματικά να μασήσει έπιπλα. Και οι δύο αυτοί άντρες μπορούν». «Και νομίζω ότι τώρα που ο Daniel άφησε επίσης ανεξίτηλο το δικό του αποτύπωμα, μπορούν να ακολουθήσουν πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Αλλά όσα ξέρετε εσείς, τόσα ξέρω και εγώ, για το ποιος θα είναι ο επόμενος Bond. Δεν υπάρχει άλλο franchise σαν αυτό».