Ο Mads Mikkelsen, ο Johnny Depp και ο ρόλος τους στο «Fantastic Beasts»

o-mads-mikkelsen-tha-ithele-na-milisei-ston-Johnny-depp-gia-ton-rolo-tou-sto-fantastic-beasts
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Fantastic Beasts 3», Mads Mikkelsen δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να μιλήσει» με τον Johnny Depp για την αντικατάστασή του στην ταινία.

Ο ηθοποιός του «Hannibal» πρωταγωνίστησε ως Gellert Grindelwald στην ταινία «Fantastic Beasts», παίρνοντας τον ρόλο από τον Johnny Depp, στον οποίο ζητήθηκε από την Warner Bros να παραιτηθεί, όταν έχασε την υπόθεση με την πρώην γυναίκα του, Amber Heard, με την κατηγορία της βίαιης συμπεριφοράς.

Μιλώντας στους The Times, ο Mikkelsen είπε: «Προφανώς, επρόκειτο να συνεχίσουν να κάνουν την ταινία, στην οποία δεν συμμετείχε πλέον ο Depp. Δεν ξέρω τι συνέβη, δεν ξέρω αν ήταν δίκαιο, αλλά θα ήθελα πολύ να έχω την ευκαιρία να του μιλήσω, αλλά δεν τον γνωρίζω τόσο καλά.»

«Μου τηλεφώνησαν, εκείνοι ήταν προφανές ότι βιάζονταν, μου άρεσε το σενάριο και είπα το ναι. Αν και ξέρω ότι είναι αμφιλεγόμενο για πολλούς, γνωρίζω ότι ακριβώς έτσι παίζεται μερικές φορές το παιχνίδι

Ο ηθοποιός είχε δηλώσει παλαιότερα ότι η αντιγραφή του τρόπου με τον οποίο ερμήνευε ο Depp τον χαρακτήρα του, θα ήταν μια «σίγουρη αυτοκτονία».

«Κανέναν δεν ενδιαφέρει να πάω και να προσπαθήσω να αντιγράψω το οτιδήποτε, αυτό θα ήταν αμέσως μια σίγουρη αυτοκτονία, ειδικά όταν έχει ήδη γίνει και με μεγάλη επιδεξιότητα», είπε στο Collider.

Τον Απρίλιο, ο Mikkelsen αποκάλυψε επίσης ότι είχε προηγουμένως πραγματοποιήσει ακρόαση για το Fantastic Four χατακτηρίζοντας την εμπειρία «εξευτελιστική».