Η Zendaya εντυπωσίασε με το Versace φόρεμά της στα BET Awards 2021

i-zendaya-entuposiase-me-to-versace-forema-tis-sta-bet-awards-2021
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η Zendaya εντυπωσίασε με το στυλ της στα βραβεία BET 2021!

Η 24χρονη ηθοποιός του Euphoria πόζαρε με την ράπερ Lil Kim, στην τελετή των βραβείων την Κυριακή το βράδυ, στις 27 Ιουνίου στο MicrosoftTheater στο Los Angeles, φορώντας μία vintage δημιουργία από τη συλλογή του οίκου Versace άνοιξη/καλοκαίρι 2003 

Για την εμφάνισή της, η Zendaya επέλεξε να φορέσει το ίδιο ακριβώς φόρεμα, με αυτό που φορούσε η Beyonce κατά τη διάρκεια της απονομής των βραβείων BET το 2003.

Η 39χρονη καλλιτέχνης φορούσε μια πολύ πιο κοντή εκδοχή του φορέματος, καθώς χόρευε στη σκηνή, τραγουδώντας το «Crazy in Love» με τον JAY-Z, σε αντίθεση με τη Zendaya που επέλεξε το ίδιο φόρεμα αλλά σε μορφή μακριάς τουαλέτας. Ήταν η μέρα που έκανε το ντεμπούτο του σόλο άλμπουμ της, με τίτλο «Dangerously in Love», το οποίο αποτέλεσε την πρώτη επιτυχία της ως σόλο καλλιτέχνης. Την βραδιά εκείνη, στο κοινό των βραβείων BET βρίσκονταν και τα πρώην μέλη των Destiny's Child, Kelly Rowland και Michelle Williams.

Το εντυπωσιακό φόρεμα που αναδείκνυε το ψηλόλιγνο κορμί της  Zendaya συνόδευαν τα πέδιλα Stuart Weitzman και κοσμήματα Bulgari.