Η Scarlett Johansson λέει ότι ο Colin Jost έχει φοβία για τα...spoilers

i-scarlett-Johansson-leei-oti-o-colin-Jost-fobatai-ta-spoilers-colin-Jost-fobatai-ta-spoilers
ΤΡΙΤΗ, 29 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

Η επερχόμενη ταινία «Black Widow» της Scarlett Johansson έχει έναν μεγάλο θαυμαστή, τον σύζυγό της, Colin Jost.

Η ηθοποιός εμφανίστηκε πρόσφατα στο «The Jess Cagle Podcast» του SiriusXM, όπου μίλησε για την επερχόμενη αυτόνομη ταινία υπερήρωών στην οποία επαναλαμβάνει τον ρόλο της ως Black Widow / Natasha Romanoff, αφού εμφανίστηκε τελευταία φορά στο «Avengers: Endgame» του 2019.

Παρά την αγάπη του συζύγου της για το Marvel Cinematic Universe, η Johansson, παραδέχτηκε ότι δεν μπορούσε να βασιστεί στον Jost για να διαβάσει τον ρόλο της μαζί της όταν γύριζε την ταινία.

«Δεν του αρέσουν τα spoilers, οπότε δεν μπορώ να του πω τίποτα. Και ούτε καν προσπαθεί να μάθει περισσότερα», είπε. «Όταν γυρίζαμε αυτήν την ταινία στο Λονδίνο, ο Colin ήταν επίσης εκεί στα γυρίσματα του «Tom & Jerry», κάτι που λειτούργησε υπέροχα γιατί ήμασταν μαζί στην ίδια πόλη για μεγάλο χρονικό διάστημα, πράγμα πολύ σπάνιο.»

«Ήμουν στη μέση ενός μεγάλου σετ δράσης... και απλά δεν ήθελε να ακούσει τίποτα γι' αυτό», πρόσθεσε η Johansson. «Φυσικά και θέλει να ξέρει πώς ήταν η μέρα μου, αλλά μόλις ολοκληρώναμε αυτό το θέμα συζήτησης και του ζητούσα να διαβάσει τη σκηνή μαζί μου, με ρωτούσε αν θα μάθει spoilers σε περίπτωση που το έκανε».

«Ήθελε να μάθει αν υπάρχει κίνδυνος για spoiler προτού διαβάσουμε μαζί τις γραμμές», είπε ο Johansson, προσθέτοντας, «Μπορείτε να το πιστέψετε αυτό;»

Η Johansson και ο Jost αρραβωνιάστηκαν τον Μάιο του 2019 και παντρεύτηκαν τον Οκτώβριο κατά τη διάρκεια μιας κλειστής τελετής στο σπίτι της στo Palisades της Νέας Υόρκης.

Σχεδίαζαν τον γάμο για μερικές εβδομάδες, στον οποίο παρευρέθηκαν μόνο στενοί φίλοι και οικογένεια. Τον Μάιο, η ηθοποιός αποδέχθηκε το βραβείο Generation Award στα MTV Movie & TV Awards, τα οποία τιμούσαν την καριέρα της στη βιομηχανία του κινηματογράφου. 

Το Black Widow αναμένεται να κυκλοφορήσει στις κινηματογραφικές αίθπυσες και στο Disney + Premier Access στις 9 Ιουλίου.