Ο Vin Diesel θα ήθελε να γίνει το Fast & Furious και musical

o-vin-diesel-dilonei-oti-tha-ithele-na-ginei-to-fast-kai-furious-kai-musical-furious-kai-musical
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Πεθαίνω να κάνω musical όλη μου τη ζωή», είπε ο Vin Diesel όταν ρωτήθηκε για τις πιθανότητες του να γίνει το franchise ταινιών «Fast & Furious», musical.

Ο πρωταγωνιστής του F9,  Vin Diesel, εμφανίστηκε στο «The Kelly Clarkson Show» όπου έκανε την προώθηση της νέας  ταινίας Fast & Furious, η οποία παίζεται αυτή την περίοδο στις κινηματογραφικές αίθουσες.

Όταν η οικοδέσποινα Kelly Clarkson, τον ρώτησε εάν θα του άρεσε να δει το Fast & Furious σε musical, ο ηθοποιός απάντησε «Πεθαίνω να κάνω musical όλη μου τη ζωή, οπότε ναι θα το έκανα». Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι  ήταν πολύ κοντά στο να κάνει το «Guys and Dolls» με τον Steven Spielberg, αλλά κατέληξαν στο να μην το συνεχίσουν.

«Για μεγάλο χρονικό διάστημα σκεφτόμουν ότι ο ρόλος του Nathan Detroit στους Guys and Dolls θα ήταν πολύ ενδιαφέρων, αυτόν τον ρόλο που έπαιξε ο Frank Sinatra».

Ο Diesel ακόμη δήλωσε ότι ευχαριστεί την οικογένειά του που του μετέδωσε την αγάπη για τις τέχνες, συμπεριλαμβανομένων των musical. «Η οικογένειά μου είναι καλλιτεχνική και είμαι ευλογημένος γι’ αυτό, είμαι ευλογημένος που βρίσκομαι σε μια οικογένεια που υποστηρίζει αυτά τα τρελά όνειρα», είπε. «Τους ενθαρρύνω όλους να υποστηρίζουν τους ανθρώπους που θέλουν να σκέφτονται έξω από το κουτί και να ονειρεύονται κάτι αδύνατο επειδή υπάρχει μεγάλη ομορφιά σε αυτό.»

Τα όνειρα του Diesel έχουν γίνει πραγματικότητα για την καριέρα του ως ηθοποιός, με την ένατη έκδόση του Fast & Furious να κάνει ήδη επιτυχία στο box office κερδίζοντας 66 εκατομμύρια δολάρια μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την Deadline.