Η Rosie O'Donnell μιλά για τη φιλία της με τον «αριστοκρατικό» Tom Cruise

i-rosie-odonnell-mila-gia-ti-filia-tis-me-ton-aristokratiko-tom-cruise
ΤΕΤΑΡΤΗ, 30 ΙΟΥΝΙΟΥ 2021

«Είναι το μοναδικό άτομο που δεν χάνει ποτέ τα γενέθλιά μου», δήλωσε η Rosie O'Donnell για τον Tom Cruise.

Η Rosie O'Donnell μιλάει για τη δεκαετή φιλίας της με τον «αριστοκρατικό» Tom Cruise.

Κατά την εμφάνισή της στο «The Jess Cagle Show» στο SiriusXM, η O'Donnell μίλησε για τον λόγο που θα «αγαπάει πάντα» τον ηθοποιό του «Mission: Impossible», ακόμα κι αν δεν «καταλαβαίνει» τις πεποιθήσεις του για τη Σαηεντολογία.

«Είναι ο μόνος άνθρωπος που δεν χάνει ποτέ τα γενέθλιά μου. Τον γνωρίζω εδώ και 25 χρόνια, δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου ή ένα σημαντικό γεγονός στη ζωή μου», δήλωσε η O'Donnell. «Βέβαια, δεν τον γνωρίζω αρκετά για να του πω: Γεια σου, Tommy, είναι η Ro, μπορούμε να συζητήσουμε; Δεν είναι τέτοια η σχέση μου με τον Tom Cruise. Δεν έχω καν τον αριθμό τηλεφώνου του σπιτιού του.»

Ξέρω ότι οι άνθρωποι σκέφτονται ότι στο Χόλιγουντ, οι διασημότητες γνωρίζουν ο ένας τον άλλον, αλλά τον γνωρίζω με τον τρόπο που τον ήξερα εκείνη την εποχή πριν από 25 χρόνια», πρόσθεσε. «Αλλά κάθε χρόνο, σκέφτομαι τι αριστοκρατικός τύπος είναι που δεν έχει ξεχάσει ποτέ τα γενέθλιά μου.»

Ο Cruise έχει εμφανιστεί στο παρελθόν ως επισκέπτης στο «The Rosie O'Donnell Show», το οποίο ολοκληρώθηκε το 2002. Στο σόου είχε πάει όταν προωθούσε την ταινία του Vanilla Sky το 2001 και στην εμφάνισή του, της είχε φέρει ένα μπουκέτο λουλούδια.