Η Kate Hudson και η Kathryn Hahn γυρίζουν το «Knives Out 2» στην Ελλάδα

i-kate-hudson-enonetai-me-tin-kathryn-hahn-kathos-gurizoun-to-knives-out-2-stin-ellada
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Kate Hudson ενώνεται με την Kathryn Hahn καθώς γυρίζουν το «Knives Out 2» στην Ελλάδα.

Δεκαοχτώ χρόνια αφότου πρωταγωνίστησαν στο «How to Lose a Guy in 10 Days», το 2003 οι δυο ηθοποιοί εμφανίζονται στην επερχόμενη συνέχεια του Knives Out, η οποία αυτή τη στιγμή γυρίζεται στην Ελλάδα.

Για να το γιορτάσει, η 42χρονη Hudson δημοσίευσε μια διασκεδαστική selfie στο Instagram μαζί με τη Hahn και τους συντρόφους τους, τον φίλο της Hudson, Danny Fujikawa, και τον σύζυγο της Hahn, Ethan Sandler.

Στην ταινία που αυτή την περίοδο γυρίζεται στις Σπέτσες, μαζί με τη Hudson θα πρωταγωνιστήσουν οι Daniel Craig, Dave Bautista και Ethan Hawke. Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Rian Johnson ο οποίος δημοσίευσε μια φωτογραφία της κάμεράς του στο Tweeter με φόντο ένα από τα υπέροχα τοπία της χώρας μας γράφοντας ότι ξεκινάνε επίσημα τα γυρίσματα της επερχόμενης ταινίας μυστηρίου.

«Ευχαριστώ όλους τους υπέροχους, υπομονετικούς ανθρώπους στην Ελλάδα που μας επέτρεψαν να κάνουμε όλο αυτό στις ήρεμες ακτές τους», έγραψε.

Η πρώτη ταινία ήταν τεράστια επιτυχία στο box-office, της οποία το καστ πλαισίωναν οι: Chris Evans, Christopher Plummer, Jamie Lee Curtis, Toni Collette, Katherine Langford, Joseph Gordon-Levitt, Michael Shannon, Don Johnson, LaKeith Stanfield και Ana de Armas. 

Τα δύο sequel του «Knives Out» θα βρουν σπίτι στο  Netflix, με τον ιστότοπο ροής να πληρώνει περισσότερα από 400 εκατομμύρια δολάρια για τις ταινίες, σύμφωνα με το Deadline. 

Το «Knives Out 2» είναι μία από τις πολλές παραγωγές που πρόκειται να κινηματογραφηθούν στην Ελλάδα φέτος.