H Camila Cabello τραγουδά ως Σταχτοπούτα στο πρώτο teaser της ταινίας

h-camila-cabello-tragouda-os-staxtopouta-sto-proto-teaser-gia-ti-nea-mousiki-tainia
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, 02 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Σταχτοπούτα της Camila Cabello έχει σχεδόν φτάσει στις οθόνες μας.

Στο τρέιλερ για την ταινία ζωντανής δράσης του κλασσικού παραμυθιού της Σταχτοπούτα, η Camila Cabello τραγουδά και χορεύει.

Η Cabello κάθεται σε μια ραπτομηχανή, σχεδιάζοντας τα δικά της φορέματα, καθώς λέει: «Αυτό είναι, σύντομα όλοι θα γνωρίζουν το όνομά μου. Φορέματα από την Έλα…Η ζωή έξω από αυτό το υπόγειο ξεκινά τώρα».

Επίσης, στο teaser εμφανίζεται η Idina Menzel που υποδύεται τη μητριά της Σταχτοπούτας και ο Billy Porter, ως Fab G, ο οποίος ενσαρκώνει τη νεράιδα που είναι ουδέτερη ως προς το φύλο.

Σε δημοσίευσή της στο Twitter, η τραγουδίστρια έγραψε πως αυτή είναι μια από τις πιο μαγικές εμπειρίες της ζωής της και ότι ανυπομονεί να το δουν οι θαυμαστές της.

Αρχικά η Σταχτοπούτα είχε προγραμματιστεί να γίνει κινηματογραφική παραγωγή από τη Sony, ανέφερε η Entertainment Weekly , αλλά πρόσφατα αποκτήθηκε από την Amazon Studios για μια ψηφιακή κυκλοφορία.

«Είμαστε τόσο περήφανοι για αυτήν την ταινία και είμαι ενθουσιασμένη που συνεργάζομαι με το Amazon Studios, το οποίο μας δίνει την ευκαιρία να μοιραστούμε τη δουλειά μας με ασφάλεια σε ακροατήρια σε όλο τον κόσμο», δήλωσε η συγγραφέας-σκηνοθέτης Kay Cannon. «Ανυπομονώ να δει την ταινία ο κόσμος, να γελάσει και να τραγουδήσει.»

Μαζί με τους Cabello, Porter και Menzel, στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης και ο Nicholas Galitzine ως ο γοητευτικός πρίγκιπας, ο Pierce Brosnan ως Βασιλιάς Rowan και η Minnie Driver ως Βασίλισσα Beatrice.