O Marlon Wayans αποκαλύπτει ότι η Paris και η Nicky Hilton ενέπνευσαν το «White Chicks»

o-marlon-wayans-apokaluptei-oti-i-paris-kai-i-nicky-hilton-enepneusan-to-white-chicks-nicky-hilton-enepneusan-to-white-chicks
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Οι Paris και Nicky Hilton ευχαριστούν κατά κάποιον τρόπο την κωμική ταινία «White Chicks».

Ο Marlon Wayans αποκάλυψε ότι ο αδελφός και συμπρωταγωνιστής του Shawn Wayans, εμπνεύστηκαν για την κωμωδία του 2004 από ένα εξώφυλλο περιοδικού που απεικόνιζε τις αδερφές Hilton.

«Μια μέρα, ο αδερφός μου, ο Shawn, με κάλεσε στις 3 π.μ. λέγοντας μου: « Marlon, πρέπει να παίξουμε τις λευκές κοπέλες», έγραψε ο ηθοποιός σε μια λεζάντα στο Instagram, μαζί με μια φωτογραφία του με την Paris σε event του Tubi με το TikTok Live.

«Κάναμε αυτήν την ταινία με καλή διάθεση για να γιορτάσουμε μια ξεχωριστή στιγμή για όλη μας τη ζωή», δήλωσε ο Marlon. «Λοιπόν, σας ευχαριστώ Paris και Nicky που ήσασταν οι μούσες μας».

Η ταινία «White Chicks» απεικόνιζε τον Shawn και τον Marlon ως μυστικούς πράκτορες του FBI, οι οποίοι στο πλαίσιο μιας μυστικής αποστολής, υποδύονταν δύο πλούσιες αδερφές, που καλούνται να λύσουν το μυστήριο γύρω από μια σειρά απαγωγών, αλλά και να επιστρέψουν στις καλές εποχές όπου είχαν την εύνοια των αφεντικών τους.

 Μια συνέχεια του White Chicks έχει αποπειραθεί να γίνει όλα αυτά τα χρόνια.

«Οι άνθρωποι πάντα ρωτούν αν θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα White Chicks 2 τώρα. Νομίζω σίγουρα. Ένα καλό αστείο είναι όταν μπορείς να κάνεις τους ανθρώπους τους οποίους διακωμωδείς, να γελούν. Ποιος αγαπάει το «White Chicks» περισσότερο; Οι λευκές γυναίκες. Σε αυτό το περιβάλλον, σε αυτό το κλίμα, όλοι χρειαζόμαστε κάτι για να γελάσουμε με τον εαυτό μας.»