Η Angelina Jolie και ο Weeknd μαζί στο Los Angeles

i-angelina-Jolie-kai-o-weeknd-sto-los-angeles-weeknd-sto-los-angeles
ΔΕΥΤΕΡΑ, 05 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η ηθοποιός και ο τραγουδιστής φωτογραφήθηκαν ενώ έφευγαν από ένα εστιατόριο στο Los Angeles.

Η Angelina Jolie και ο Weeknd εντοπίστηκαν σε μια φιλική βραδιά στο Los Angeles. Τα δύο αστέρια φωτογραφήθηκαν φεύγοντας από το hotspot διασημοτήτων, στο Giorgio Baldi την περασμένη εβδομάδα.  Η Jolie φορούσε ένα παλτό και μια μαύρη μάσκα στο πρόσωπό της καθώς έβγαινε έξω, χωριστά από τον δημοφιλή τραγουδιστή. Ο Weeknd, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Abel Tesfaye, φορούσε ένα μαύρο μπλουζάκι με blue τζιν και ένα αντίστοιχο τζιν μπουφάν.

Η 46χρονη βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός και ο 31χρονος νικητής Grammy, γνωρίζονται εδώ και αρκετό καιρό και έχουν κοινά ενδιαφέροντα γύρω από θέματα που αφορούν την Αιθιοπία.

Τον Απρίλιο, ο τραγουδιστής ανακοίνωσε ότι είχε συνεργαστεί με το Παγκόσμιο Επισιτιστικό Πρόγραμμα των ΗΠΑ  και ότι δωρίζει 1 εκατομμύριο δολάρια για να ενισχύσει τις προσπάθειες ανακούφισης, όπου υπάρχει αναταραχή μεταξύ της κυβέρνησης στην Addis Ababa και στην περιοχή του Tigray, στην Αιθιοπία.

Ο Weeknd άρχισε επίσης να μπαίνει στα νερά της υποκριτικής, έχοντας παίξει έναν ρόλο στο «Uncut Gems» με τον Adam Sandler και συνέγραψε ένα επεισόδιο του «American Dad» τον περασμένο χρόνο. Ακόμη, ο τραγουδιστής είναι έτοιμος να παράγει, να συν-γράψει και να πρωταγωνιστήσει σε μια νέα δραματική σειρά του HBO, με τίτλο «The Idol».

Από την άλλη μεριά, το 2005 η Jolie υιοθέτησε την 16χρονη κόρη της, Zahara από την Αιθιοπία και έκτοτε ξεκίνησε το πρόγραμμα Zahara, το οποίο βοηθά τα κορίτσια στη χώρα της Ανατολικής Αφρικής.