O Jason Momoa συγχαίρει την συμπρωταγωνίστριά του στο «Aquaman» που έγινε μητέρα

o-Jason-momoa-sugxairei-tin-sumprotagonistria-tou-sto-aquaman-amber-heard-pou-egine-mitera
ΤΡΙΤΗ, 06 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Πριν λίγο καιρό, η δημοφιλής ηθοποιός Amber Heard γέννησε την κόρη της Oonagh Paig και μόλις αποφάσισε να το ανακοινώσει.

Γι’ αυτόν τον λόγο ο συμπρωταγωνιστής της Jason Momoa τη συνεχάρει που έγινε μητέρα στο πρώτο της παιδί. Ο 41χρονος ηθοποιός, ο οποίος έχει μια κόρη, τη 13χρονη Lola, και έναν γιο, τον 12χρονο Nakoa-Wolf, με τη σύζυγό του Lisa Bonet, άφησε ένα σχόλιο στην ανάρτηση της συμπρωταγωνίστριάς του Instagram, όταν αποκάλυψε ότι καλωσόρισε το πρώτο της μωρό. Η γνωστή ηθοποιός έφερε στον κόσμο στις 8 Απριλίου την κόρη της, Oonagh Paige, και αποφάσισε να το αποκαλύψει τώρα.

«Συγχαρητήρια», έγραψε ο Momoa, ο οποίος υποδύεται τον υπερήρωα στις ταινίες DC μαζί με την Heard, η οποία πρωταγωνιστεί ως πολεμίστρια της Ατλαντίδας με το όνομα Mera.

Η συμπρωταγωνίστρια της Heard στο Magic Mike XXL, Andie MacDowell έστειλε επίσης τις δικές της ευχές σχολιάζοντας: «Συγχαρητήρια. Είναι πραγματικά το καλύτερο κομμάτι της ζωής μας.»

Μαζί με την ανακοίνωσή της, η Heard μοιράστηκε μια φωτογραφία της με την Oonagh να ακουμπά στο στήθος της. Η νέα μαμά εξήγησε ότι ήταν μια διαδικασία που κράτησε αρκετά χρόνια, καθώς ανέκαθεν ονειρευόταν να μεγαλώσει την οικογένειά της.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μοιράζομαι αυτά τα νέα μαζί σας. Πριν από τέσσερα χρόνια, αποφάσισα ότι ήθελα να αποκτήσω παιδί. Ήθελα να το κάνω με τους δικούς μου όρους. Τώρα καταλαβαίνω πόσο δύσκολο είναι για εμάς τις γυναίκες να σκεφτόμαστε ένα από τα πιο θεμελιώδη μέρη του πεπρωμένου μας με αυτή την έννοια», έγραψε η Heard στη λεζάντα της φωτογραφίας. Ελπίζω να φτάσουμε στο σημείο στο οποίο αποτελεί μια κανονικότητα το να μην θέλουμε ένα δαχτυλίδι για να αποκτήσουμε ένα παιί. Ένα μέρος μου υποστηρίξει ότι η ιδιωτική μου ζωή δεν ανήκει σε κανέναν. Αναγνωρίζω  επίσης ότι η φύση της δουλειάς μου με αναγκάζει να το ελέγξω αυτό», είπε το αστέρι του Stand. 

«Η κόρη μου γεννήθηκε στις 8 Απριλίου του 2021. Το όνομά της είναι Oonagh Paige Heard. Είναι η αρχή της υπόλοιπης ζωής μου.»

Η Heard φαίνεται να έδωσε το όνομα στη νεογέννητη κόρη της από την  αείμνηστη μητέρα της, την Paige, η οποία πέθανε τον Μάιο του 2020.