To «The Old Guard» του Netflix θα έχει συνέχεια

to-the-old-guard-tou-netflix-tha-exei-sunexeia
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Έρχονται καλά νέα για τους οπαδούς του «The Old Guard».

Όπως φαίνεται, η επιτυχημένη ταινία του Netflix θα έχει sequel. Το θρίλερ που σκηνοθέτησε η Gina Prince-Bythewood και βασίζεται στο μυθιστόρημα του Greg Rucka, έκανε πρεμιέρα τον περασμένο Ιούλιο, σπάζοντας τα ρεκόρ στα streaming.

Αν και προς το παρόν δεν έχουν γίνει γνωστές πολλές λεπτομέρειες σχετικά με την ταινία, η Charlize Theron επιβεβαίωσε ότι η συνέχειά της "βρίσκεται στο δρόμο".

Η Charlize Theron που ενσαρκώνει την πολεμίστρια Andy, επιβεβαίωσε στο Variety ότι το σενάριο είναι ήδη έτοιμο και η παραγωγή πρόκειται να ξεκινήσει το πρώτο τρίμηνο του 2022. Οι συμπρωταγωνιστές της, Marwan Kenzari και Luca Marinelli, που ήταν ζευγάρι στην οθόνη, επιστρέφουν και για στην επόμενη ταινία.

Η Layne που ενσαρκώνει την Nile, μια ναυτικό με θεραπευτικές ικανότητες, είχε δηλώσει παλαιότερα ότι θα της άρεσε πολύ να συμμετέχει σε μια πιθανή συνέχεια της ταινίας. «Αγαπάω αυτόν τον χαρακτήρα, αυτόν τον κόσμο και όλους τους ανθρώπους με τους οποίους μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω. Όλο το καστ, ολόκληρη η ομάδα ήταν απίστευτη.»

Όταν ρωτήθηκε η σκηνοθέτης του «Old Guard» για το αν έχει άλλα σχέδια, εκείνη απάντησε: «Πάντα λέγαμε ότι εξαρτάται από το κοινό. Ο Greg Rucka που έγραψε το μυθιστόρημα, πάντα το φανταζόταν ως τριλογία. Οπότε, πάντα ήξερα προς τα πού μπορεί να κινηθεί η ιστορία… Είναι πραγματικά πολύ κολακευτικό το γεγονός ότι το κοινό θέλει να δει περισσότερα. Σημαίνει ότι έκανες καλά τη δουλειά σου.»