Η Monica Bellucci και η κόρη της, Deva Cassel, στο εξώφυλλο της Vogue

i-monica-bellucci-kai-i-kori-tis-deva-cassel-sto-eksofullo-tis-vogue-kori-tis-deva-cassel-sto-eksofullo-tis-vogue
ΤΕΤΑΡΤΗ, 07 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Μόλις χτες κυκλοφόρησε το εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για τον μήνα Ιούλιο 2021, με τη γοητευτική Monica Bellucci και την κόρη της, Deva Cassel, να το κοσμούν.

Η Deva Cassel, κόρη της Monica Bellucci και του Vincent Cassel, έχει πολλές πιθανότητες να μπει στη βιομηχανία της μόδας.

Η Deva είναι μόλις 16 ετών και ήδη συμμετέχει σε καμπάνιες παγκόσμιων brands. Μία από τις μεγαλύτερες συνεργασίες της είναι αυτή με τον οίκο Dolce & Gabbana στο τελευταίο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue, στο οποίο φωτογραφήθηκε με την μητέρα της. Όπως εξηγεί η Monica Bellucci, αυτή η φωτογράφηση αποτελεί τη «δεύτερη» κοινή τους εμφάνιση. 

Όταν ρώτησε η ηθοποιός την κόρη της τον λόγο που ήθελε να κάνουν αυτή την κοινή φωτογράφiση, η Deva της απάντησε ότι «η τελευταία φορά που φωτογραφηθήκαμε μαζί ήταν στην κοιλιά σου. Τώρα που ξεκινάω το δικό μου ταξίδι, μαμά, θέλω να ξαναγίνει». Όπως αναφέρει η Monica Bellucci στη συνέντευξη, αυτό που θέλει για την κόρη της είναι ανεξαρτησία και να έχει τον δικό της αέρα.

Ιδιαίτερα περήφανος ο πατέρας της Deva και πρώην σύζυγος της Bellucci, ο Vincent Cassel δεν δίστασε να αναδημοσιευσει το εξώφυλλο στο Instagram του, γράφοντας ως λεζάντα στη φωτογραφία «Οικογενειακή Υπόθεση». Χωρισμένος από τη Monica Bellucci από το 2013, σήμερα είναι πολύ ερωτευμένος με τον νυν σύζυγό του, Tina Kunakey, με την οποία έχει ένα παιδί.

Αν και οι γονείς της Deva Cassel είναι αστέρες του σινεμά, η ίδια φαίνεται να την τραβάει ο κόσμος της μόδας. Ήδη, παρά το νεαρό της ηλικίας της έχει υπογράψει συμβόλαια με το Harper’s Bazaar και τον οίκο Dolce & Gabban. Δεν είναι το πρώτο εξώφυλλο που κάνει σε περιοδικό, μιας και έχει ήδη ποζάρει στην μπροστινή σελίδα του ELLE, και του Harper’s Bazaar.