«Amy Winehouse & Me: Dionne’s Story» με την Dionne Bromfield

amy-winehouse-kai-me-dionnes-story-me-tin-tragoudistria-dionne-bromfield-me-dionnes-story-me-tin-tragoudistria-dionne-bromfield
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η τραγουδίστρια Amy Winehouse με τον τραγικό χαμό, κλείνει 10 χρόνια από τον θάνατό της αυτόν τον μήνα και θα τιμηθεί με ένα νέο ντοκιμαντέρ του MTV International, με τίτλο «Amy Winehouse & Me: Dionne's Story».

Μιλώντας μέσα από τα μάτια της βαπτιστήρας της Amy Winehouse, η Dionne Bromfield, που είναι επίσης τραγουδίστρια, θα εμφανίσει στο ντοκιμαντέρ αρχειακό υλικό της με τη Winehouse, το οποίο δεν έχει ξαναδεί ποτέ τα φώτα της δημοσιότητας και που εξερευνά τη σχέση μεταξύ των δύο γυναικών αποδίδοντας φόρο τιμής στον δεσμό τους.

«Δεν μπορώ να σας περιγράψω πόσο θεραπευτικό ήταν αυτό το ταξίδι για μένα. Τέλος, μπορώ να προχωρήσω στο επόμενο κεφάλαιο της καριέρας μου, γνωρίζοντας ότι έχω ασχοληθεί με συναισθήματα που έχουν ταφεί εδώ και χρόνια», δήλωσε η Bromfield. «Ελπίζω αυτό το ντοκιμαντέρ να απεικονίζει κάτι περισσότερο από ένα άτομο που αγωνίζεται απλώς με τον εθισμό και αντίθετα να παρουσιάζει το εκπληκτικό άτομο που ήταν η νονά μου».

Η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια πέθανε από δηλητηρίαση από αλκοόλ στις 23 Ιουλίου το 2011. Το ντοκιμαντέρ διαρκείας 60 λεπτών, το οποίο δημιουργήθηκε για το MTV από τον Andy Mundy-Castle του Doc Hearts, θα κυκλοφορήσει στη 10η επέτειο του θανάτου της Winehouse σε 180 χώρες εκτός από τις ΗΠΑ και αναμένεται να προβληθεί στο Paramount + στην Αυστραλία, τον Καναδά, τη Λατινική Αμερική και τις Σκανδιναβικές χώρες αργότερα αυτό το καλοκαίρι.