Η Megan Fox ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο της καριέρας της

beautifulsexybrunettewomanongraybackground
ΠΕΜΠΤΗ, 08 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Η Megan Fox ανυπομονεί για το επόμενο κεφάλαιο την καριέρας της.

«Δεν θα πω ψέματα, θέλω να βρω έναν χαρακτήρα Marvel ή DC γιατί πάντα ήθελα να υποδηθώ και να κάνω κάτι τέτοιο», είπε. «Οι άνθρωποι σε μισούν ως ηθοποιό για τέτοιες επιλογές γιατί δεν σου δίνουν σημαντικά μεγάλα βραβεία. Δεν με ενδιαφέρει να κερδίσω BAFTA», δήλωσε.

Τον τελευταίο καιρό η ηθοποιός μιλά πολύ ανοιχτά για τη ζωή της στο Hollywood, την καριέρα της που έχει πληγεί από τον μισογυνισμό στην βιομηχανία και που την έχει κάνει να νιώθει χαμένη, όπως αναφέρει σε δήλωσή της στο The Washington Post. 

 Η Fox που έχει 3 παιδιά με τον πρώην σύζυγό της, Brian Austin Green, από τον οποίο έκανε αίτηση διαζυγίου πέρυσι, μίλησε για τον τρόπο που η μητρότητα στα 26 της χρόνια της έδωσε νέο σκοπό στη ζωή. «Αυτό με έσωσε, ειλικρινά. Χρειαζόμουν μια απόδραση», δήλωσε πρόσφατα.

Πριν γίνει μητέρα, προσπαθούσε να καταλάβει πώς να βρει σκοπό «σε αυτήν τη φρικτή, πατριαρχική, μισογυνική κόλαση που ήταν το Hollywood τότε». 

Η ηθοποιός επίσης πρωταγωνιστεί στο «Midnight in the «Switchgrass» μαζί με τον Bruce Willis και τον φίλο της, Machine Gun Kelly. Η ταινία θα κυκλοφορήσει στις 23 Ιουλίου.