Ο Paul Bettany προοριζόταν για τον ρόλο του Luke Wilson στο «Legally Blonde»

o-paul-bettany-proorizotan-gia-ton-rolo-tou-luke-wilson-sto-legally-blonde
ΔΕΥΤΕΡΑ, 12 ΙΟΥΛΙΟΥ 2021

Πριν την ύπαρξη του Luke Wilson, στο καστ της κλασσικής κομεντί, «Legally Blonde», υπήρχε ο Paul Bettany ως υποψήφιος για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Emmett.

Σε ένα πρόσφατο άρθρο για τη ταινία «Legally Blonde» που εκδόθηκε από τους The New York Times για την 20η επέτειο της ταινίας, ο σκηνοθέτης Joseph Middleton είπε ότι ο ρόλος του ερωτικού ενδιαφέροντος της πρωταγωνίστριας, επρόκειτο να ενσαρκωθεί από το αστέρι των «Avengers: Infinity War», Paul Bettany.

«Μου άρεσε ο Paul Bettany για τον ρόλο του Luke, αλλά ήταν Βρετανός και ένιωθα ότι έπρεπε να είναι πραγματικός Αμερικανός», είπε ο Middleton εξηγώντας τον λόγο που ο ρόλος δεν πήγε στον Bettany.

Η Karen McCullah, η οποία συνέγραψε το σενάριο μαζί με την Kirsten Smith, είπε στους Times ότι καθ' όλη τη διάρκεια της γραφής «πάντα ονόμαζαν Emmett» τον χαρακτήρα του Luke Wilson. «Είδαν μερικούς άλλους ηθοποιούς και τελικά ο Joseph σκέφτηκε ότι ίσως πρέπει να πούμε στον Luke να υποδυθεί τον χαρακτήρα».

Ο Wilson υποδύθηκε τον Emmett και στη συνέχεια της ταινίας του 2003, Legally Blonde 2: Red, White & Blonde, ενώ τον Ιούνιο, δήλωσε ότι θα ήταν ανοιχτός στο ενδεχόμενο να επαναλάβει τον ρόλο του σε επερχόμενη ταινία «Legally Blonde 3».

«Είμαι πάντα έτοιμος να συνεργαστώ ξανά με την Reese», είπε ο Wilson. «Θα πρέπει απλώς να δούμε τι θα συμβεί.»

Η Witherspoon πρόκειται να επαναλάβει τον ρόλο της δικηγόρου Elle Woods στο επερχόμενο Legally Blonde 3, της οποία το σενάριο έχει αναλάβει η Mindy Kaling.